Rovaniemeläinen insinööriopiskelija Tomi työllistyi kauttamme Pohjois-Suomen Energiatiedolle joulukuussa 2020, töiden ohessa Tomi suoritti opiskeluihin liittyneen syventävän harjoittelun osana töitään.

Pohjois-Suomen Energiatieto on in house yhtiö, joka tekee kaikille Pohjois-Suomen verkkoyhtiöille mittaustiedon-, ja taseen hallintaa, mitä energialainsäädäntö vaatii kaikkien alan yhtiöiden toteutettavaksi. Yrityksellä on 39 työntekijää, joista valtaosa työskentelee Rovaniemen seudulla, mutta työntekijöitä on myös Kajaani-Mikkeli-akselilla.

Olen viihtynyt erittäin hyvin töissä, joka päivä on ollut mukava lähteä aamulla toimistolle. Työ on monipuolista, eikä ole ollut montaakaan keskenään samanlaista työpäivää, joten mielenkiinto on säilynyt. Työilmapiiri on hyvä ja minut otettiin todella hyvin vastaan, vaikka en entuudestaan täältä ketään varsinaisesti tuntenutkaan. Töiden osalta ensimmäinen vuosi meni mittaustieto- ja tasehallinta-asiantuntijana ja nyttemmin tämän vuoden alusta olen siirtynyt integraatio-, ja raportointijärjestelmäpuolelle.

Go On ei ollut Tomille yrityksenä entuudestaan tuttu, mutta hän sen sijaan hän tunsi Go Onin Markus Nordbergin henkilökohtaisesti aiemmalta työuraltaan.

Varmaan kun ei ole tarvinnut hirveästi työtä hakea, vaan on ollut pääsääntöisesti koko ajan työelämässä, niin ei ole tullut työkkärin sivuja tai avoimia työpaikkoja selailtua sen enempää. Enpä kyllä osaisi kovin montaa vuokratyöfirmaa nimetä muutenkaan. Itse asiassa tähän työhön ajauduin sitä kautta, että törmäsin Markukseen kaupungilla ja Markus siinä sitten kysyi, että tarvitsenko töitä? No siitäpä se sitten lähti lumipallo pyörimään ja on johtanut tähän pisteeseen missä nyt ollaan.

Tomi työskenteli Go Onin kautta vuokratyöntekijänä vuoden 2021 loppuun asti ja työllistyi tammikuun 2022 alusta Pohjois-Suomen Energiatiedon omille kirjoille vakituisena työntekijänä. Vuokratyöstä Tomilla oli aiempaa kokemusta nuoruudesta, kun hän oli tehnyt lyhyen määräaikaisen vuokratyöpätkän.

Yhteistyö Go Onin kanssa toimi oikein hyvin. Hyvin pieniä asioita, mitä tarvitsi olla yhteydessä ylipäätään, mutta joihinkin erityisjuttuihin tarvitsi kysyä apua ja sitä kyllä aina sai nopeasti. Itse työssä ei ole ollut mitään eroa, onko ollut työntekijänä Go Onin kirjoilla vai talon omana työntekijänä. Erittäin hyvin pääsin mukaan yhteisöön ja olen tosiaan myös viihtynyt täällä hyvin. Käsittääkseni Pohjois-Suomen Energiatietokin on ollut hyvin tyytyväinen asiakkuuteen Go Onin kanssa. Meitä on ollut kaksi työntekijää teidän kautta töissä täällä.

Vuokratyötä miettivälle Tomin terveiset hyvin selkeät.

Voin suositella ihan ehdottomasti. Ilman muuta myös siltä kannalta, että enemmin töihin vuokran kautta kuin työttömänä kotona, jos vaihtoehdot ovat nämä. Ei sillä ole väliä minkä yrityksen kautta palkka tilille juoksee,

Voin suositella Go Onia työnantajana lämpimästi ja olenkin jo suositellut insinöörikavereilleni ja houkutellut heitä Go Onin kautta töihin.


Me autamme mielellämme kaikissa työuran vaiheissa olevia työntekijöitä! Tutustu alueesi avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus, niin etsitään yhdessä sinulle töitä!

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
oulu
rovaniemi
seinajoki
raahe
tornio
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
suorahaku
team-go-on