Sameli työllistyi suorarekrytoinnilla automyyjäksi, vaikka paikka ei ollut vielä edes avoinna

J. Rintajouppi Oy luottaa valtakunnallisesti Go Onin tukeen rekrytoinneissa ja kesällä Seinäjoen toimipisteessä aloittikin Sameli Ruokonen uutena automyyjänä.

Olin jo pidempään miettinyt alanvaihtoa. Olin neljä vuotta sikaleikkaamossa töissä ja tarkoitus oli päästä kokeilemaan jotain ihan muuta työtä, kertoo Sameli.

Sameli oli saanut pienen vihjeen urheilupiireistä tutusta Go Onista sekä mahdollisesta työpaikasta. Supliikkimiehenä hän tarttui puhelimeen ja pirautti Go On Seinäjoen yksikönjohtaja Marjolle. Marjolla sattuikin olemaan takataskussa juuri sopiva paikka puheliaalle nuorelle miehelle. J. Rintajoupin puolelta oltiin annettu luonneprofiili, jonka mukaista tyyppiä oltiin hakemassa töihin.

Luonnekuvaus oli tosi tarkka ja Sameli sattui sopimaan siihen, niin päästiin aika nopeasti eteenpäin ja esittelemään häntä J. Rintajoupin suuntaan, kertoo Marjo Mäkelä.

Aiemmin liikuntaneuvojaksi opiskellut Sameli kertoo olevansa todella innoissaan uudesta työhaasteesta. Alan vaihto on iso hyppäys nuorelle miehelle, mutta luotto on kova, että kauppa alkaa käymään. Autot ovat kiinnostaneet Samelia pienestä pitäen ja autoalalle työllistyminen onkin unelmien täyttymys.

Sameli oli juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mutta nykypäivänä yllättävän moni työpaikka täytetään jo ennen kuin niitä edes ehditään avaamaan julkiseen hakuun.

Kannattaa jättää Go Onille avoin työhakemus tai kilauttaa lähimpään toimipisteeseen, jotta tiedämme sinusta.

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

team-go-on
asiantuntijapalvelut
helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
oulu
pirkanmaa
pori
raahe
rovaniemi
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt pelin päällä työnhausta ja työelämästä!