Vuokratyöntekijälläkin on kesäloma!

Jututimme ennen kesälomia Hanna Takalaa, joka työskentelee Helsingissä Sörnäisten Nesteellä. Hanna on tehnyt opiskelujen ohessa kaksi vuotta töitä Go Onin kautta ja onkin nykyään työpaikkansa luottopakki.

Mun ajatusmalli muuttui hirmuisen paljon positiivisemmaksi, kun tulin Go Onille töihin ja käsitys vuokrafirmassa työskentelystä muuttui todella paljon. Ylipäätänsä Go Onin konsepti on erilainen ja pyritään olemaan hyvä työnantaja.

Alla olevalla videolla Hanna kertoo työntekijätarinansa ja miten aikanaan päätyi Go Onin työntekijäksi, mikä on parasta vuokratyössä sekä miten käytti palkallisen kesälomansa elokuussa.

Vuokratyö sopii opiskelujen oheen paremmin kuin oman alan työt

Kysyin haastattelussa suoraan, että haittaako jos opiskelen samaan aikaan. Haastattelussa pystyi juttelemaan ihan normaalisti kuin tutuille ja se teki vaikutuksen, että on helppo tulla töihin.

Hanna opiskelee tuotantotaloutta Aalto-yliopistossa ja hänestä tulee diplomi-insinööri. Opintojen aikana hän on tehnyt myös oman alan töitä, mutta työskentely oli lähes täysipäiväistä. Tällöin opiskelulle ja harrastuksille ei jäänyt oikein aikaa. Elämässä kun on paljon muutakin kuin vain työnteko.

Tein täysipäiväisesti töitä ja opiskelin täysipäiväisesti niin aloin miettimään, että saisiko tätä järjestelyä vähän inhimillisemmäksi ja järkevöitettyä elämää. Päädyin sitten vaihtamaan työtä ennen kuin palaisin täysin loppuun.

 

Go Onilla työnteko on sujuvaa

Go Onilla Hannan on vakuuttanut työntekemisen helppous ja se että kaikki on sujuvaa. Vapaus valita työpäiviä ja vaikuttaa työtunteihin sekä se että pomolla on ymmärrys, että ihmisten elämät on erilaisia.

Toivon elämältäni, että se olisi käytännöllistä ja sujuvaa niin, että kaikki menee semmoisena flow´na eteenpäin. Se on minulle helpottava tekijä. Mulle on tärkeää, että kohdellaan ihmisenä eikä vain numerosarjana. Henkilökohtaisuus ja palvelu toimii.

Jokainen Go Onin työntekijä haastatellaan henkilökohtaisesti ja vuokratyöntekijät käyvät verkkoympäristö Go On Akatemiassa lyhyen peruskurssin työsuhteeseen ja työntekoon liittyvistä käytännöistä.

Go Onilla on tärkeää kohdella työntekijöitä yksilöinä, jossa joustetaan elämäntilanteen mukaan ja koulutetaan alkuun. Lisäksi tarjolla on kattavat henkilöstöedut. Hanna kiitteleekin, että Go On pystyy tarjoamaan sellaiset edut, että voi itse keskittyä työn tekemiseen.

Mulla on ison talon edut käytössä, vaikka olen pienemmässä firmassa töissä. Näin on varmuus siitä, että töitä riittää ja asiat sujuvat. Ei tarvitse miettiä onko töitä ensi viikolla. Jos tulee mitä tahansa, vaikka sairastapauksia tai muutoksia työvuoroihin tai toiveisiin, niin aina voi laittaa viestiä

Työntekijöiden paikallinen tunteminen on tärkeää

Go On toimii 23 paikkakunnalla ja Hannan yhteyshenkilönä Go On Helsingin tiimissä toimii Katriina Rantanen, joka toteaa Hannan olevan todellinen luottotyöntekijä. ”Hannaan voi aina luottaa ja hän tekee työnsä sekä hoitaa hommansa. Olen tosi iloinen siitä, että ollaan löydetty meille Hannan kaltainen kultakimpale.

Teillä on ollut kiva olla töissä. Tykkään tehdä teidän kanssa yhteistyötä. Olen aina tehnyt useampaa työtä, joten ehdottomasti jatkan myös tulevaisuudessa, toteaa Hanna haastattelun lopuksi.

 

Katso meidän kaikki avoimet työpaikat tai kokeile CV-Konettamme, jolla voit halutessasi lähettää CV:n myös suoraan Go Onille.

Helsingissä sinua palvelee

Katriina Rantanen

yksikönjohtaja, SHL +358 50 477 7966

katriina.rantanen@go-on.fi

Miia Peltonen

HR-koordinaattori +358 50 563 6047

miia.peltonen@go-on.fi

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
raahe
oulu
rovaniemi
seinajoki
tornio
turku
uusimaa
vaasa
ylivieska
asiantuntijapalvelut
team-go-on