Heti valmistumisen jälkeen oman alan töihin ja hankkimaan työkokemusta Go Onin kautta

Go On haki Ramirentille kesäsesongiksi työntekijää taloushallintoon. Kaisa Matela puolestaan oli lähes valmis liiketalouden tradenomi, joka halusi päästä heti valmistumisen jälkeen oman alan töihin.

Go On ei ollut aiemmin tuttu yritys, mutta hyvin sutjakkaasti sujui kaikki hommat. Go On kutsui nopeasti haastatteluun ja heti perään lähettivät tänne Ramirentille jatkohaastatteluun. Kaikki tapahtui ensimmäisestä yhteydenotosta töiden aloitukseen ihan parin viikon sisällä, muistelee Kaisa.

Kevään lopuksi Kaisa sai paperit ulos ammattikorkeakoulusta ja hän vastasi kesätyössään ainakin päivittäisestä juoksevasta kirjanpidosta sekä tilausten merkinnästä ja töiden laskutuksesta. Taloushallinnon opinnoista sekä opintojen aikana suoritetuista harjoitteluista oli hyötyä töiden aloituksesssa.

Olen päässyt niihin hommiin, joita olen opiskellut ja tykkään tosi paljon, kertoo Kaisa tyytyväisenä. Ramirent on aika omanlaisensa työympäristö, koska suurin osa työkavereista on miehiä. Juttuun on kuitenkin tultu ihan hyvin.

Go On Raahen yrittäjä Anna Koskela kehuu myös Kaisaa aktiivisuudesta ja ahkeruudesta: Hänen työstään on tullut todella paljon kehuja myös Go Onin suuntaan ja hienoa että hän työllistyi kesätöiden jälkeen heti täysipäiväisesti Raahen kaupungille. Näin pystyimme auttamaan omalta osaltamme työuralla eteenpäin.

Katso meidän avoimet työpaikat, jätä avoin hakemus tai kokeile CV-konetta ja luo itsellesi uusi CV.

Anna Koskela

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 44 370 0009

anna.koskela@go-on.fi

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
oulu
pirkanmaa
pori
raahe
rovaniemi
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
asiantuntijapalvelut
team-go-on