Vakitöihin kiinni vuokratöiden kautta!

32-vuotias Saila Lonka valmistui 8-vuotta sitten tradenomiksi, mutta vakituisen työn löytäminen omalta alalta tuntui silti vaikealta. Työtä pelkäämättömänä naisena työkokemusta karttui kuuden vuoden aikana mm. kuljetus-, ravintola- ja hoitoalalta, mutta koulutusta vastaavaa työtä ei kuitenkaan löytynyt. Saila ei kuitenkaan kokenut mitään muuta alaa oikein omakseen ja toimeentulon epävarmuus tulevasta aiheuttivat Sailalle huolen tulevaisuudesta.

– Palo päästä oman alan töihin oli niin kova, etten enää halunnut tyytyä siihen, mitä minulla oli, ja aloin aktiivisesti hakemaan uutta työpaikkaa ja löysin sitä kautta tieni Go Onille, kertoo Saila.

Vuokratyöpaikan kautta uutta nostetta uralle

Loppuvuodesta 2017 Saila otti ensimmäistä kertaa yhteytä Go Onille ja hieman myöhemmin työllistyi vuokratyön kautta Kymenlaakson Sähkölle.

– Työskentelin Go Onilla 9 kuukautta, jonka jälkeen minut otettiin suoraan Kymenlaakson Sähkölle töihin, kertoo Saila ja jatkaa vielä, Go Onin henkilökunta on rentoa ja ystävällistä ja aina kun heiltä otettiin minuun yhteyttä, minulle tuli sellainen olo, että minusta välitetään. Esimerkiksi sairaana ollessani he varasivat lääkäriajan puolestani.

Jalkaa oven väliin ja vakityö haltuun

Vuokratyön kautta Saila sai jalan oven väliin ja työskentelee nykyään Kymenlaakson Sähköllä asiakaspalvelussa sekä myynnissä. Työtään hän kuvailee monipuoliseksi kokonaisuudeksi, jossa parasta ovat tyytyväiset asiakkaat sen jälkeen, kun heitä on pystynyt auttamaan.

–  Monella tuntuu olevan vuokratyöstä sellainen käsitys, että sitä kautta työllistyy alipalkattuna pätkätyöhön, eikä vuokratyön kautta ole mahdollisuutta pidempään työuraan. Go Onilla tulee kuitenkin tunne, että kaikki ihmiset ovat samalla viivalla keskenään, ei ole parempia ja huonompia.

Go On tukee urapolulla eteenpäin

Go Onilla panostetaan työntekijöiden osaamiseen ja kehittymiseen. Tarjolla on sparrausta ja erilaisia koulutuksia sekä oma yhteyshenkilö. Yhteyshenkilön kanssa voitkin suunnitella uraasi ja löytää sopivia työtehtäviä sekä uusia urapolkuja.

Haastattelun lopuksi Saila vielä toteaa, että jos joku kaipaa elämäänsä ja työuraansa muutosta, niin kannattaa uskaltaa hypätä tuntemattomaan. Lisäksi hän haluaa vielä erikseen kiittää sekä Go Onia että nykyistä työnantajaansa.

– Minut otettiin mukaan työyhteisöön siinä missä muutkin työntekijät, eikä työpaikalla ollut jakoa sen välillä, ketkä ovat Kymenlaakson Sähkön työntekijöitä ja ketkä Go Onilaisia. Vastaanotto oli lämmin ja koin itseni tervetulleeksi työpaikalle.

Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä sinun unelmatyösi

Go on tarjoaa töitä erilaisiin elämäntilaisiin. Oletpa opiskelija, työtön tai vaihtamassa uraa niin ota yhteyttä ja jätä hakemus, niin etsitään sinulle oikea paikka, olemmehan täällä sinua varten!

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
oulu
pirkanmaa
pori
raahe
rovaniemi
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
asiantuntijapalvelut
team-go-on