Työntekijätarina – Maria tähtää vuokratyön kautta tapahtumatuotannon ammattilaiseksi

Maria Ståhle, 27, on työskennellyt Go Onin kautta Jyväskylän Paviljongilla opintojen ohessa. Työt ovat tuoneet lisätienestiä arkeen, mutta auttaneet myös opinnoissa.

Itseasiassa Paviljonki oli jopa ennen Jyväskylään muuttoa mun unelmien duunipaikka. Ja työporukka täällä on ollut ihan mahtava, ja rakkaus tapahtumia kohtaan tekee työstä tosi palkitsevaa, kertoo Maria Ståhle.

Maria aloitti Jyväskylässä opinnot syksyllä 2016. Moni opiskelija tekee opintojensa ohella osa-aikaisia tai keikkatöitä arjen rahoittamiseksi. Mariallekin työt tulevat tarpeeseen ja ne kartuttavat kukkaron lisäksi osaamista sekä työkokemusta.

Paviljongissa on vuosittain satoja tapahtumia ja tarvetta esimerkiksi kokousavustajille, narikkatyöntekijöille sekä messurakentajille on jatkuvasti. Go On vastaa näiden työntekijöiden rekrytoinnista sekä työvuorojen täyttymisestä. Maria kertookin, että Go Onin Anulta tulee jatkuvasti työvuorotarjouksia ja voin itse valita mihin niistä tartun, niin että opinnot eivät kärsi töiden takia, kertoo Maria.

Vuokratyö Paviljongilla mahdollistivat opintoihin liittyvän harjoittelun

Maria opiskelee Humanistisessa ammattikorkeakoulussa kulttuurituottajaksi ja suuntautuu opinnoissaan tapahtumatuotantoon. Paviljongista löytyi osa-aikaisen työpaikan lisäksi myös opintoihin liittyvä harjoittelupaikka.

Töiden sekä harjoittelun aikana olen tehnyt työvuoroja tosi monipuolisesti mm. narikassa, kokousavustajana, roudaajana sekä Paviljongin infossa. Lisäksi olin Neste Ralleilla lipunmyyjänä.

Paviljongilla on käytössä Go On Akatemia, digitaalinen verkko-oppimisympäristö, johon on kerätty uusien työntekijöiden perehdyttämiseen tarkoitetut materiaalit. Aiemmin materiaalit ovat olleet vain luettavassa muodossa, mutta harjoittelun kehittämistehtävänä Maria käsikirjoitti, nauhoitti sekä editoi uudet videomuotoiset perehdytykset. Toteutuksesta Maria onkin saanut paljon kiitosta.

Opintojen aikana tehdyt keikkatyöt sekä harjoittelu ovat olleet hyvä tapa saada jalkaa ison talon oven väliin.

Nyt harjoittelujakson jälkeen pystyn yhdistämään joustavasti kulttuurituotannon opinnot sekä alan työt Paviljongissa, mikä on ihan huippujuttu! Ehkä vielä joku päivä olen Paviljongilla täysipäiväisenä tapahtumatuottajana, toteaa Maria haastattelun lopuksi.

 

Go On tarjoaa töitä eri tilanteisiin. Ota yhteyttä tai jätä avoin hakemus, niin etsitään sinulle sopivia työtehtäviä.

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
oulu
pirkanmaa
pori
raahe
rovaniemi
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
asiantuntijapalvelut
team-go-on