Työntekijätarina: Casper teki keikkatöitä ennen työllistymistä vakituisesti US Woodille

Pitkän linjan vuokratyöläinen Casper Relander kannustaa tarttumaan haasteeseen vuokratöiden osalta ja sitä kautta voi hyvinkin löytyä oma ala sekä vakituinen työ. Casper kokeili mm. liikenteenohjausta ja huoltoyhtiötä ennen maalariksi työllistymistä.

Kannattaa kokeilla millaisia työtehtäviä on tarjolla ja millaisia ihmiset ovat eri paikoissa. Jos suoriudut töistä hyvin, niin yhteydenottoja tulee kyllä lisää, kertoo Casper.

Aiemmin Casper opiskeli merenkulkualaa, mutta opintojen ohessa hän haki Go Onille töihin. Aluksi töitä oli keikkaluonteisesti, mutta nykyään hän työskentelee vakituisesti US Woodilla maalarina. Ennen US Woodin kirjoille siirtymistä hän työskenteli Go Onin kautta esimerkiksi liikenteenohjauksessa sekä huoltoyhtiössä viiden kuukauden ajan.

Casper on hyvä esimerkki siitä, että lähti keikoille joustavasti ja teki työt hyvin. Asiakkailta tuli hyvää palautetta tyyliin ”Casperin kaltaisia jätkiä voit laittaa enemmänkin meille töihin”, niin oli helppo suositella häntä myös muille asiakkaille. Kertaakaan en muista, että hän olisi valittanut mistään, kehuu Go On Kouvolan HR-asiantuntija Antti Saira.

Ahkerasta työnteosta palkittiin vakituisella työpaikalla

Marraskuussa 2017 US Wood kaipasi uusia tekijöitä ulkoverhoustuotteita valmistavalle tehtaalle ja Antti muisti, että Casper asuu lähellä tehdasta ja tarjosi tehtävää oitis ahkeralle tekijälle. Casper tarttui toimeen niin, että US Wood halusi pian hänet omaksi työntekijäkseen.

Tein heti alkuun työt niin hyvin kuin pystyin ja aika nopeasti tultiin kysymään, haluanko jäädä tänne pysyvästi. Sen kautta sain vakituisen työsopimuksen ja olen viihtynyt täällä nyt kohta kaksi vuotta.

Casper on kiertänyt tehtaalla eri työpisteissä. Parasta US Woodilla on, että eri tehtävät oppii nopeasti ja työtunnit menevät nopeasti, kun on asetettu selkeitä tavoitteita mitä pitäisi ehtiä tekemään työvuoron aikana.

Metrimittarista näkee suoraan, kun on useita tuhansia metrejä puuta mennyt linjaston lävitse ja näkee konkreettisesti tulokset. Kolmivuorotyössä tykkään tehdä yövuoroja ja lisäksi on mahdollista tehdä halutessaan viikonloppuisin ylitöitä.

Useat meidän tuotantotyöntekijämme ovat vakinaistuneet henkilöstövuokrauksen kautta. Meille tämä on rekrytointikanava, jolla nähdään käytännössä millainen työntekijä on.


Iikka Sutelainen

tehdaspäällikkö, US Wood Oy

Lue lisää

Go On soitti ensimmäisenä ja työllisti Casperin

Ensikosketusta Go Oniin Casper muistelee lämmöllä. Hän oli laittanut useisiin paikkoihin hakemuksia ja Antti oli ensimmäinen, joka hänelle soitti ja kertoi että töitä olisi tarjolla.

Go Onista on erittäin positiivinen fiilis ensisoitosta alkaen. Heti tarjottiin töitä ja pärjäsin siinä hommassa, niin alkoi tulla lisää puheluita ja keikkaa. Tosi mukavia tyyppejä siellä on töissä eli kun tartutat positiivisen voiman muille, niin sitten positiivista voimaa tulee myös itselle takaisin, pohdiskelee Casper haastattelun lopuksi.

Katso sinäkin Go Onin avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteyksissä ja katsotaan millaista työtä etsittäisiin yhdessä.

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
iisalmi
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
raahe
oulu
rovaniemi
seinajoki
tornio
turku
uusimaa
vaasa
ylivieska
asiantuntijapalvelut
team-go-on