Topias työskenteli melkein kaksi vuotta hotellissa ennen armeijaa 

Lapuahovin lähes kaikki työntekijät rekrytoidaan ja työllistetään Go Onin kautta, hotelli-ravintolassa ainoastaan siivous on ulkoistettu muualle. Topias Salmenautio, 20, teki ahkerana nuorena miehenä töitä lukion ohessa reilun puolitoista vuotta.

Aluksi Topiakselle tarjottiin apulaisen paikkaa ja hän tarttui siihen, jonka jälkeen työtehtävät ovat laajentuneet. Lopulta hän teki aivan kaikenlaisia vuoroja vastaanotosta ravintolan puolelle. Viime aikoina hän on työskennellyt lähinnä viikonloppuisin pubin tiskin takana.

Hommat on toiminut Go Onin kanssa ja palkat tulleet ajallaan. Mulle riitti, kunhan tiedän palkan sekä mihin kirjautua ja kirjata tunnit. Tykkään työskennellä ihmisten kanssa ja kaikki mennyt täällä tosi hyvin. Työyhteisössä kaikki tulee toimeen keskenään ja olen ollut kokonaisvaltaisesti tyytyväinen työhöni, kehuu Topias.

Vuokratyön kautta työskentely oli Topiakselle ihan uutta, mutta se on mahdollistanut opintojen ohessa työskentelyn. Tarvittaessa vapaata on saanut koeviikkojen tai muiden menojen vuoksi hyvin. Topiaksen mukaan Go On Seinäjoen työntekijät ovat olleet todella mukavia ja positiivisia. Lapuanhovin yrittäjä Jaakko Kurtti puolestaan kehuu työntekijäänsä:

Topias on ollut meillä sen melkein pari vuotta ja menee nyt ikävä kyllä parin viikon päästä inttiin. Se on meille iso menetys. Hän on ollut sellainen reipas luottotyöntekijä ja tehnyt ihan kaikkea mahdollista täällä.

Lopuksi Topias vielä toteaa, että itseasiassa työvuoroja on ollut tarjolla muuallekin. Niitä en ole edes ehtinyt ottaa vastaan, kun on täällä riittänyt hommia tarpeeksi paljon. Voin lämpimästi suositella Go Onia muillekin.

Heinäkuussa Topias suuntasi armeijan harmaisiin ja työsuhde katkesi ainakin hetkeksi, mutta osaavalle ja aktiiviselle nuorelle miehelle töitä varmasti riittää jatkossakin. Go On Seinäjoen Anita Koskinen toteaakin, että viimeisen palkan yhteydessä toimitettavaan työtodistukseen laitetaan sellaiset suositukset, jotta töitä pitäisi löytyä jatkossakin.

Oletko sinä töitä vailla? Meillä on töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin lyhyistä osa-aikaisista aina täysipäiväisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä!

Seinäjoella sinua palvelevat:

Marjo Mäkelä

yksikönjohtaja, SHL +358 50 545 2936

marjo.makela@go-on.fi

Anita Koskinen

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 400 182 668

anita.koskinen@go-on.fi

Cici Mäki-Hakola

HR-asiantuntija +358 40 180 3786

cici.maki-hakola@go-on.fi

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
iisalmi
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
raahe
oulu
rovaniemi
seinajoki
tornio
turku
uusimaa
vaasa
ylivieska
asiantuntijapalvelut
team-go-on