Ravintolapäällikkö Jarmo Saarela löysi töitä Go Onin kautta – lähde sinäkin joulupukin maahan töihin!

Go On rekrytoi ensin ravintolapäällikön ja etsii nyt 50 työntekijää ensi talven sesonkiin

Santa Claus Holiday Village Rovaniemellä etsi uutta ravintolapäällikköä loppuvuodesta 2018. Jarmo Saarelalla puolestaan oli pitkä kokemus ravintola-alalta ketjuravintolasta. Go On Rovaniemen Markus Nordberg saattoi tarpeet kohtaamaan ja nyt Jarmo vastaa Christmas House Napapiirin ravintolasta.

– Oltiin Markuksen kanssa yhteyksissä ja siitä menin melkein suoraan työhaastatteluun. Täällä ollaan nyt ja olen ollut todella tyytyväinen, vaikka hyppäsinkin töihin kesken kuumimman sesongin. Töissä on ollut todella mukavaa ja henkilökunta on ottanut uuden päällikön omakseen, kertoo Jarmo Saarela.

Ammattilaisena Jarmo otti tilanteen haltuun, vaikka ei paljon ehtinytkään talon tapoihin tutustumaan. Talvisesonki on Lapissa tärkeää aikaa ja kesän hiljaisempana aikana valmistaudutaan tulevaan talveen. Ravintolatyöntekijöiden määrä yli viisinkertaistuu talveksi, joten on luonnollista käyttää vuokratyöntekijöitä. Keikkalaisia tulee töihin ympäri Suomen.

– Tarvitsemme talveksi yhteensä 40-50 kokkia tai tarjoilijaa, jotta pystymme palvelemaan asiakkaita sujuvasti. Lapissa eletään parhaillaan isoa buumia ja asiakkaita tulee ympäri maailmaa, toteaa Jarmo.

 

Go On etsii oikeat pelaajat oikeille pelipaikoille

Santa Claus Holiday Village painottaa rekrytoinnissa työntekijöiden aurinkoisuutta ja ahkeruutta. Toimitusjohtaja Inga Pokka-Jääskön mukaan vuokratyöntekijät ovat ihan yhtä arvokkaita ja tärkeitä työntekijöitä kuin omilla listoilla olevat.

– Totta kai hyvä on olla koulutus, mutta asenne on vielä isompi juttu ja lapsista täytyisi pitää, koska asiakkaista suuri osa on ulkomaisia perheitä, kertoo Inga. Toivotaan että löytyy aurinkoista, iloista ja positiivista porukkaa töihin. Jo nyt rekrytoidaan pikkuhiljaa ensimmäisiä, mutta jotta saisimme parhaat päältä niin viimeistään heinä-elokuussa palkataan väki talveksi.

Työpaikan parhaina puolina Inga Pokka-Jääskö näkee sen, että yritys on pitkän historian omaava perheyritys ja Lapissa luonto on kaunista sekä elämäntyyli on stressitöntä. Se tarttuu myös asiakkaisiin, jotka ovat ihania ja helppoja. Sesonki kestää viidestä kuuteen kuukautta, joten siinä ehtii jo tienaamaan ihan hyvin.

Lähde rohkeasti kokeilemaan Lapin taikaa

Haasteena Jarmolla on löytää ammattitaitoisia ravintolatyöntekijöitä sesonkia varten. Go On toimii Christmas House Napapiirin kumppanina rekrytoinnissa. Jarmo kannustaakin pakkaamaan laukut ja lähtemään rohkeasti reissuun töihin. Samalla pääsee tutustumaan Rovaniemeen sekä joulupukin maahan ja saattaakin olla, että Lappiin ja lappalaisiin rakastuu niin palavasti, että ei ole enää paluuta kotiin.

– Joka vuosi muutama työntekijä jää meille vakituisesti töihin ja tälläkin hetkellä olemme lataamassa akkuja työntekijöiden kanssa Espanjan auringon alla, kertoo Inga puhelimitse.

Kaukaisimmat asiakkaat Tahitilta

Ravintolapäällikkönä Jarmo vastaa kollegansa kanssa kolmesta ravintolasta. Nykyisessä työssään hän pitää siitä, että työ on monipuolisempaa kuin ravintolaketjun alaisuudessa. Asiakkaat ovatkin Jarmolle tärkeintä työssä ja yksi Lapin parhaita puolia on tavata ihmisiä eri puolilta maailmaa.

– Tämä laiva kääntyy verrattain nopeasti verrattuna isoon ketjuun ja täällä pääsen paremmin olemaan mukana ravintolan kehitystyössä. Ruokalistalle pyrimme nostamaan suomalaista ruokaa, joka maistuu myös kaukaisimmille vieraille. Eksoottisin asiakas oli tullut Tahitilta asti tutustumaan Suomen puhtaaseen luontoon, revontuliin sekä joulupukkiin, lopettaa Jarmo.

Go On tarjoaa töitä erilaisiin elämäntilaisiin. Oletpa opiskelija, työtön tai vaihtamassa uraa niin ota yhteyttä ja jätä hakemus, niin etsitään sinulle oikea paikka, olemmehan täällä sinua varten!

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
oulu
pirkanmaa
pori
raahe
rovaniemi
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
asiantuntijapalvelut
team-go-on