Petri työskentelee täysipäiväisesti Kotipizzassa – palkka tulee Go Onilta

Hyllykallion Kotipizza luottaa Go Onin vuokratyöntekijöihin Seinäjoella. Petri Kivi työskenteli osa-aikaisesti ravintola-alalla, jolla käytetään paljon vuokratyöntekijöitä. Hänelle oli kuitenkin halu päästä täysipäiväiseen työhön ja Go Onin kautta se onnistui.

Tänne Kotipizzaan haettiin työntekijää ja laitoin hakemusta menemään. Kahden viikon päästä olin jo aloittamassa ja nyt teen täällä täysipäiväisellä ja toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella töitä.

Kotipizza Hyllykallion kaikki työntekijät ovat vuokratyöntekijöitä ja Petri kertookin, että hyvä työporukka on paras asia työpaikalla. Palkan työntekijöille maksaa Go On ja Petrin mukaan kaikki on pelannut hyvin. Palkat tulevat tilille, kunhan netissä täyttää tuntikirjanpidon. Toimistolla ei ole paljoa tarvinnut käydä asioimassa.

Olen nyt lähes vuoden ollut täällä ja suosittelen muillekin tutkailemaan vuokratyötä vaihtoehtona. Muuten tämä ei eroa mitenkään, kuin että palkka tulee Go Onilta eikä suoraan meidän yrittäjältämme.

Moni työntekijä on Go Onilla töissä toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla ja täysillä työtunneilla. Katso meidän avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus, jos ei juuri nyt löydy sopivaa tehtävää.

Hyllykallion Kotipizza pyörii ilman yhtäkään omaa työntekijää – Go On asiakastarina

"Meille on tärkeää, että työntekijöillä on samat palkat ja työehdot ihan kuin olisivat meidän omilla kirjoilla. Alkuun kun oli vielä omia työntekijöitä, niin jonkin verran keskenään vertailivat, että saavatko kaikki samalla tapaa. Aika nopeasti se kuitenkin loppui, kun kaikki täsmäsi."


Kai Alanen

Kotipizza-yrittäjä

Lue lisää

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
oulu
rovaniemi
seinajoki
raahe
tornio
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
suorahaku
team-go-on