Pesulaan töihin Go Onin kautta – lue mitä työntekijät kertovat!

Pattijoen pesula luottaa Go Oniin työntekijöiden rekrytoinnissa. Moni Go Onin kautta pesulaan päässyt työntekijä on nykyään vakituisesti töissä.

Lukiolainen Sini Pikkarainen etsi keväällä 2019 kesätöitä TE-toimiston sivuilla ja bongasi Raahessa toimivan Pattijoen pesulan työpaikan, jonka rekrytointia hoiti Go On Raahe.

Sain töitä aika helposti, hakemuksen teon jälkeen pääsin nopeasti haastatteluun. Kävin kerran Go Onin toimistolla ja tutustumassa täällä pesulalla. Sitten sovittiin töistä ja nyt olen täällä kesätöissä ennen lukion abivuotta, kertoo Sini.

Osa pesulan työntekijöistä purkaa pestävät vaatteet koneeseen. Sini puolestaan käsittelee työssään pestyjä pyykkejä lajitellen ja viikaten niitä odottamaan asiakkaita.

Oon tykännyt olla täällä töissä ja hommaa riittää, niin päivät menevät nopeasti. Lisäksi työporukka on hyvä, niin on kiva tulla hommiin.

Laitoshuoltajaopintojen jälkeen pesulaan töihin

Pesulassa työskentelevät myös Marjo Jussila ja Maria Pulkkanen, jotka molemmat ovat opiskelleet laitoshuoltajiksi. Opintojen jälkeen TE-toimisto ohjasi etsimään töitä Go Onin kautta ja nopeasti he työllistyivät Pattijoen pesulaan. Molemmilla on alkuun 6 kuukauden määräaikaiset vuokratyösopimukset ja tavoitteena saada vakituinen työsopimus.

Tomin kanssa on ollut puhetta jatkosta, että siirtyisin heidän omaksi työntekijäksi syksyllä. Tänne on useampi työntekijä tullut Go Onin kautta ja jäänyt taloon, kertoo Marjo Jussila. 

Go On tarjoaa työpaikkoja kesätöistä pitkiin työsuhteisiin ja osa-aikaisista täysipäiväisiin. Katso meidän avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus, jos ei juuri nyt löydy sopivaa tehtävää.

 

Lue myös muita työntekijätarinoita:

11 VUOTTA ANSIOKASTA ASIAKASPALVELUA OMIEN TÖIDEN OHELLA, GO ON VUOKRATYÖ MAHDOLLISTAA KEIKKATYÖT SIBELIUSTALOLLA

Meillä on täällä tosi hyvä henki porukassa ja ollaan sibeliustalolaisia. Hommat on toiminut Go Onin sekä Sibeliustalon puolelta.


Reijo Mäkitalo

Go On vuokratyöntekijä, Sibeliustalo

Lue lisää

SAMELI TYÖLLISTYI SUORAREKRYTOINNILLA AUTOMYYJÄKSI, VAIKKA PAIKKA EI OLLUT VIELÄ EDES AVOINNA

OLEN TODELLA INNOISSANI UUDESTA TYÖHAASTEESTA. ALAN VAIHTO ON ISO HYPPÄYS NUORELLE MIEHELLE, MUTTA LUOTTO ON KOVA, ETTÄ KAUPPA ALKAA KÄYMÄÄN. AUTOT OVAT KIINNOSTANEET PIENESTÄ PITÄEN JA AUTOALALLE TYÖLLISTYMINEN ONKIN UNELMIEN TÄYTTYMYS.


Sameli Ruokonen

automyyjä, J. Rinta-Jouppi

Lue lisää

PETRI TYÖSKENTELEE TÄYSIPÄIVÄISESTI KOTIPIZZASSA – PALKKA TULEE GO ONILTA

OLEN NYT LÄHES VUODEN OLLUT TÄÄLLÄ JA SUOSITTELEN MUILLEKIN TUTKAILEMAAN VUOKRATYÖTÄ VAIHTOEHTONA. MUUTEN TÄMÄ EI EROA MITENKÄÄN, KUIN ETTÄ PALKKA TULEE GO ONILTA EIKÄ SUORAAN MEIDÄN YRITTÄJÄLTÄMME.


Petri Kivi

Go On vuokratyöntekijä

Lue lisää

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
oulu
rovaniemi
seinajoki
raahe
tornio
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
suorahaku
team-go-on