Paikallinen tuttu yrittäjä järjesti Jannelle uuden uran!

Raahelaiselta Janne Nissiseltä loppui reilu vuosi sitten työt ja jotain uutta piti keksiä. Toiminnan miehenä hän tarttui puhelimeen ja soitti nuorkauppakamaritoiminnasta tutulle Go On Raahen yrittäjä Anna Koskelalle.

– Annan vastaus ”Minkälaista aletaan sulle katselemaan?” oli tosi positiivinen ja siitä sitten lähdettiin rakentamaan yhteistyötä, muistelee Janne ensimmäistä yhteydenottoaan.

Paikalliseen tuttuun ihmiseen oli helppo ottaa yhteyttä, vaikkakin alkuun Jannea vähän epäilytti vuokratöihin lähteminen. Annan tarjotessa töitä Veljekset Kellola Oy:lta dumpperinkuljettajana hän ajatteli, että mikä jottei – kokeillaan! Olihan hän ollut nuorena poikana konehommissa.

Vuokratyöpaikan kautta uutta nostetta uralle

Alkuun Janne oli töissä lyhyellä sopimuksella, mutta jatkoa lupailtiin jo ensimmäisen kuukauden jälkeen. Työyhteisö otti hänet heti alusta alkaen täysillä mukaan, eivätkä ukot katselleet vuokratyöntekijää pitkin nokan vartta. Veljekset Kellolan toiminnan kasvaessa tarvittiin yrityksessä lisää vahvistusta toimiston puolelle. Työmaan kahvipöydässä asiasta keskusteltaessa Janne tarjosi itseään, mutta sitä ei kuitenkaan otettu ihan tosissaan.

– Soitin Annalle ja käskin laittaa CV:n menemään sekä soittamaan perään, että nyt olisi hyvä hakija tiedossa. Pari tuntia meni, niin puhelin soi ja tuli johdolta kysymystä, että tosissaanko olet hakemassa.

Lopulta Janne oli reilun puoli vuotta talossa Go Onin kautta ennen kuin siirtyi kokonaan yrityksen palkkalistoille toimihenkilöksi. Aiempi kokemus koneenkuljettajan työstä antoi hyvän näköalapaikan talon toiminnasta ja kehityskohteista. Uusissa tehtävissä Janne pääsee hyödyntämään vuokratyön aikana opittuja konkreettisia asioita sekä haastamaan itseään.

– Vuokratyö oli hyvä koeaika molemmin puolin. Minulle hyvä tapa päästä talon tavoille ja pääsin näyttämään firmalle, että millainen työntekijä olen, kertoo Janne.

Vuokratöistä Jannella on hyvät kokemukset ja oikeastaan ainoa haaste oli, että alun lyhyiden määräaikaisten suhteiden lomat maksettiin jo palkkojen yhteydessä eli tulevana kesänä lomat jäävät vähän lyhyiksi.

– Kommunikointi Annan ja Go Onin kanssa on sujunut todella hyvin. Kaikki on pitänyt mitä ollaan sovittu ja itseasiassa tälläkin hetkellä rekrytoimme lisää työntekijöitä Go Onin kautta, kertoilee Janne. Loppuun Janne vielä haluaa todeta, että hyville, joustaville ja ammattitaitoisille miehille on aina töitä eli kannattaa rohkeasti laittaa viestiä ja soittaa perään.

Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä sinun unelmatyösi

Go On tarjoaa töitä erilaisiin elämäntilaisiin. Oletpa opiskelija, työtön tai vaihtamassa uraa niin ota yhteyttä ja jätä hakemus, niin etsitään sinulle oikea paikka, olemmehan täällä sinua varten!

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
oulu
rovaniemi
seinajoki
raahe
tornio
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
suorahaku
team-go-on