KESÄTYÖHAKU 2020 ON KÄYNNISSÄ

haemme satoja kesätyöntekijöitä ympäri suomea!

Juulia Paalijärvi työskenteli kesällä 2019 Powerparkissa tarjoilijana, vaikka alkuperäinen idea ei ollut hakea huvipuistoon töihin.

Alun perin jätin Go Onille avoimen hakemuksen sillä ajatuksella, että mitä tahansa hommia voisin ottaa vastaan. Sitä kautta pääsin haastatteluun ja löysin työpaikan täältä PowerParkista, kertoo Juulia.

Tarjolla on runsaasti työtehtäviä eri puolella Suomea muun muassa ravintola-alalta, metallialalta ja teollisuudesta. Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi niin otamme yhteyttä. Liity työelämän ykkösketjuun ja kerrytä arvokasta työkokemusta Go Onin joukkueessa!

Katso videolta Juulian tunnelmia kesältä 2019:

PowerPark on monelle ensimmäinen työpaikka

Töissä on ollut mukavaa ja parasta Juulian mukaan työpaikalla ovat hyvät työkaverit sekä mukava ilmapiiri. Juulia aloitti työt toukokuun lopussa ja sopimus tehtiin reiluksi kuukaudeksi, koska hän haluasi lähteä reissuun viettämään välivuotta.

Tosi kiva että onnistui tällein tulla töihin myös vain osaksi kesää. Työhöni kuuluu kassalla olemista, ruokien viemistä pöytiin, tiskaamista ja salaattien valmistamista.

Juulialla ei ollut aiempaa kokemusta ravintola-alalta, mutta työt kuulemma oppii nopeasti vaikka työt ovatkin erilaisia, kuin mitä hän oli aiemmin tehnyt. Lisäksi Powerparkin työyhteisöön sopeutuu kuulemma todella nopeasti.

Katso avoinna olevat POWERPARKIN kesätyöpaikat              Lue Top 4 vinkit kesätyöhakuun  

PowerParkin rekrytointia hoitaa

Anita Koskinen

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 400 182 668

anita.koskinen@go-on.fi

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
oulu
pirkanmaa
pori
raahe
rovaniemi
seinajoki
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
asiantuntijapalvelut
team-go-on