Katariina kokeili CV-Konetta ja työllistyi Vihannin ST1 huoltoasemalle

– Tosi helppo tapa työllistyä! Ainakin mun kokemuksella saa helpommin töitä kuin että itse hakisi suoraan eri yrityksiin. Työnhaku helpottuu huomattavasti, kertoo merkonomiksi keväällä 2018 valmistunut Katariina Parkkila.

Edellinen määräaikainen työsuhde oli loppunut ja uusia töitä piti löytää. Facebookista tuli vastaan Go On CV-Kone ja hän päätti täyttää tiedot, jotta saisi itselleen uuden CV:n helpottamaan työnhakua. Koneen lopussa kysytään, haluatko lähettää CV:n Go Onille, ja Katariina ajatteli kokeilla.

Parin päivän päästä hakemuksesta Go On Raahen Essi Kalajanniska soitti Katariinalle ja pyysi työhaastatteluun, jonka päätteeksi kirjoitettiin keikkatyösopimus paikalliselle osuuskaupalle.

– Oli tosi mukava ja rento haastattelu, jossa ei tarvinnut jännittää oikeastaan ollenkaan. Katsottiin yhdessä millainen mun tilanne on, millaista työtä etsin ja mitä kokemusta löytyy, muistelee Katariina.

Go Onilla on laajat verkostot eri toimialoille ja lähetetyt CV:t sekä hakemukset käsitellään aina paikallisesti, joten Katariinan hakemus päätyi Essille.

– Pyrimme löytämään jokaiselle ihmiselle hänelle sopivia työtehtäviä. Aina ei heti löydy täysipäiväistä työtä, mutta aktiiviset ihmiset jäävät mieleen ja heille on helppo laittaa työtarjouksia, kertoo Go On Raahen HR-asiantuntija Essi Kalajanniska.

Keikkatyöstä huoltoaseman kahvilaan täysipäiväisesti 7 kuukaudeksi

Kauaa ei mennyt, kun Vihannin ST1-huoltoasemalle kaivattiin vahvistusta kahvilaan sekä varaosamyyntiin. Essille tuli mukava ja osaava nuori mieleen. Katariina kävi tutustumassa työpaikkaan ja työllistyi asemalle 7 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

– Tänne oli helppo tulla töihin, koska talossa on aiemminkin ollut vuokratyöntekijöitä ja yksi vakituisista oli tullut alun perin Go Onin kautta vuokralle, toteaa Katariina.

Vuokratyöstä Katariinalla on hyviä vain hyviä kokemuksia. Töitä löytyi melkein heti ja kaikki asiat hoituvat yhden ihmisen kautta ja Essiin voi olla yhteyksissä, jos olisi jotain ongelmaa.

Se oli kyllä nopiaa, kehuu Katariina.

NÄIN RAKENNAT CV:N GO ON CV-KONEELLA

  1. CV-Kone auttaa sinua täyttämään oikeat tiedot oikeisiin kohtiin.
  2. Osaa kentistä ei ole pakollista täyttää ja voit valita mitkä kohdat jätä pois ansioluettelosta.
  3. Voit tallentaa CV-Koneen ja jatkaa myöhemmin siihen mihin jäit.
  4. Lopuksi voit tallentaa ansioluettelon PDF muodossa tai lähettää sen suoraan sähköpostiisi.
  5. CV:n voi halutessaan lähettää myös suoraan Go Onille.

 

– – – – – –

Go On tarjoaa töitä erilaisiin elämäntilaisiin. Oletpa opiskelija, työtön tai vaihtamassa uraa niin ota yhteyttä ja jätä hakemus, niin etsitään sinulle oikea paikka, olemmehan täällä sinua varten!

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
raahe
oulu
rovaniemi
seinajoki
tornio
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
asiantuntijapalvelut
team-go-on