Iines palasi Suomeen hetkeksi ja työllistyi heti kahvilaan

Iines Karinen on jo konkari vuokratyöntekijänä ja hän onkin työskennellyt jo useamman vuoden aikana eri yrityksissä Go Onin kautta.

Viime vuosien aikana matkustelu on vienyt nuorta naista ympäri maailmaa ja aina hetkittäin hän on palannut Suomeen ja töihin Go Onin kautta. Suomeen palatessa nopeasti työllistyminen mahdollistaa säästöjen kerryttämisen seuraavaa reissua varten.

Olen tehnyt aiemminkin Go Onille keikkatöitä ja laitoin pari viikkoa ennen paluuta viestiä, että olen tulossa Suomeen ja voisin tehdä muutaman kuukauden töitä, kertoo Iines.

Go On Lahden toimistolla viesti otettiin mieluisasti vastaan. Aiemmin ravintola-alan töitä tehneelle Iinekselle varmasti löytyisi keikkaa. Lopulta Iines työllistyi täysipäiväisesti kauppakeskus Karismassa olevaan Elosen leipomon kahvilaan.

Käytännössä heti paluun jälkeen pääsin starttaamaan työt. On ihan kivaa vaihtelua näin reissaamisen välissä sitoutua kahden ja puolen kuukauden ajaksi. En edes yrittänyt hakea mitään vakituisempaa, vaan tämä on aika täydellinen.

Iines kertoo, että matkustelevaiselle ihmiselle on tärkeää, että työt joustavat elämäntilanteen ja matkojen mukaan. Elosen kahvilassa Iines on ainoa vuokratyöntekijä, mutta kertoo päässeensä porukkaan todella hyvin mukaan. Työssä parasta on ollut, että on päässyt tekemään uusia juttuja ja voi jatkossa sanoa olleensa leipomossa töissä.

”Go On panostaa yksilölliseen palveluun”

Työnantajaa valitessa Iinekselle on ollut tärkeää henkilökohtainen palvelu ja töiden sopimisen helppous. Go Onin kanssa on ollut helppo asioida puhelimella tai kasvotusten.

Olen saanut yksilöllistä palvelua ja tuntuu että Go Onin työntekijät tuntevat minut. Näin he osaavat myös suositella minua paremmin työnantajille ja sen kautta pystyvät tarjoamaan juuri minulle sopivia työtehtäviä.

Pääosin Iines on tehnyt töitä kahvilan puolella, mutta on päässyt myös tekemään ja oppimaan samalla leipomotyötä. Kahvilatyö mahdollistaa säännölliset työtunnit sekä säännöllisen tulon, jotta matkakassa täydentyisi mahdollisimman tehokkaasti.

Kun aloitin täällä Elosella työt, niin minulle soitettiin vielä erikseen. Kyseltiin miten on mennyt ja onko töissä ollut kivaa. Tuntuu kivalta, kun soitetaan henkilökohtaisesti, eikä kohdella vain yhtenä työntekijänä muiden joukossa, ja samalla varmistetaan, että työpaikka on ollut hyvä.

Vuokratyö tuonut kokemusta ja mahdollistanut paljon

Vuokratyöntekijäksi Iines päätyi reilut neljä vuotta sitten kerryttämään työkokemusta ja tienaamaan. Etsinnässä oli työ, jota voisi tehdä iltaisin ja viikonloppuisin opintojen ohessa. Ensimmäiset keikat olivat tiskivuoroja ravintoloissa sekä blokkausta baareissa.

Siinä vaiheessa, kun en ollut vielä valmistunut, niin ajattelin että tässä varmaan oppii työn ohessa ja pääsee alkuun työuralla. Sen jälkeen keikkatyötä on tullut tehtyä todella monessa paikkaa ja siinä olen oppinut paljon.

Iines suositteleekin ottamaan yhteyttä Go Oniin ja kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja työmahdollisuuksia. Kunhan uskaltaa lähteä eri aloille ja erilaisiin työpaikkoihin, niin saa hyvän yleiskuvan työelämästä. Samalla karttuu kokemus, josta on aina hyötyä tulevaisuudessa.

Esimerkiksi tämä pätkä leipomossa mahdollistaa sen, että tulevaisuudessa voisin hakea vakituisempaa työtä jostain leipomosta. Ensin kuitenkin lähden Espanjaan ja voi olla, että löydän sieltä töitä tai sitten palaan Suomeen jossain vaiheessa. Suunnitelmat ovat aika avoinna, kun en tiedä edes missä maassa haluan olla ja asua.

Oletko sinä töitä vailla? Meillä on töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin lyhyistä osa-aikaisista aina täysipäiväisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lahdessa sinua palvelevat

Jelena Alkunen

HR-päällikkö, SHL +358 44 768 0860

jelena.alkunen@go-on.fi

Jonni Vauhkonen

yrittäjä/ yksikönjohtaja, SHL +358 44 011 3333

jonni.vauhkonen@go-on.fi

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
iisalmi
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
raahe
oulu
rovaniemi
seinajoki
tornio
turku
uusimaa
vaasa
ylivieska
asiantuntijapalvelut
team-go-on