Hopea-artesaanista Ojala Groupille särmääjäksi

Miesvoittoisella alalla pärjää hyvin myös nainen, Satu Tapio sai vakituisen työpaikan Sievissä.

Satu Tapio on 25-vuotias Himangalta kotoisin oleva nuori nainen, joka opiskeli Pietarsaaressa ja asuu tänä päivänä Kannuksessa. Hän on opiskellut hopea-artesaaniksi, mutta valmistumisen jälkeen olisi pitänyt lähteä kauemmas töihin.

En halunnut lähteä näiltä lakeuksilta kauemmas tai perustaa omaa yritystä, joten löysin TE-keskuksen sivuilta Go Onin ilmoituksen kokoonpanotyöstä ja ajattelin kokeilla, kertoo Satu

Kokoonpanotyö oli Satu Tapiolle koulutuksen kautta tuttua, nythän tuote vain on ohutlevyä, ei hopeaa. Työ on osittain fyysistä ja alkuun hänen voimiaan epäiltiin, mutta työt aloitettuaan hän on vakuuttanut.

Satu aloitti työt kokoonpanijana loppuvuodesta 2017 ja alusta alkaen Satu on tehnyt töitä Ojala Groupilla täysipäiväisesti. Syksyllä 2018 hänet koulutettiin särmäyskoneelle. Työtehtävien muuttuessa myös hänen palkkaansa on tarkasteltu ja sitä on nostettu osaamisen myötä.

Go Onin kanssa asiat sujuivat oikein hyvin ja palkat tarkastettiin puolestani sekä maksettiin aina ajallaan sopimuksen mukaan.

Uudet työtehtävät ovat tuoneet lisää vastuuta ja arvostuksen tunnetta työpaikkaa kohtaan, kun työtehtävissä voi kehittyä eteenpäin. Samoin hän on siirtynyt Go Onilta Ojalan omaksi työntekijäksi.

Vastuu kasvaa kokemuksen myötä

Ojala Groupin työtehtävissä särmäystyötä tehdään osittain robotin voimin, mutta on myös kappaleita, joita robotti ei pysty toteuttamaan. Särmäysrobottia käytetään suurien levyjen särmäämiseen, mutta myös ihmistä tarvitaan särmäyskoneella särmäämään erikokoisia levyjä. Työssään Satu käyttää särmäyslaitetta, johon asetetaan kappale ja kone särmää sen valmiiksi ohjelmoinnin myötä. Yleensä työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta Satu tekee kahta vuoroa, koska se sopii hänelle paremmin.

Tykkään työstäni ja meillä on täällä hyvä tiimi töissä. Olen tyytyväinen elämääni ja iloinen, että löysin töitä alueelta eikä tarvinnut muuttaa kauemmas. Viihdyn tällä seudulla mieheni sekä meidän kahden kissanja jackrusselinterrierin

Meillä on satoja avoimia työpaikkoja ympäri Suomen. Samoin Ojala Group -hakee jatkuvasti uusia työntekijöitä meidän kauttamme.

Ylivieskassa sinua auttavat työnhaussa

Sanna Laitala

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 400 385 010

sanna.laitala@go-on.fi

Irene Salmela

HR-asiantuntija +358 400 385 058

irene.salmela@go-on.fi

Sirpa Haaparanta

yksikönjohtaja, SHL +358 400 385 453

sirpa.haaparanta@go-on.fi

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
jarvenpaa
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
raahe
oulu
rovaniemi
seinajoki
tornio
turku
uusimaa
vaasa
ylivieska
asiantuntijapalvelut
team-go-on