11 vuotta ansiokasta asiakaspalvelua omien töiden ohella, Go On vuokratyö mahdollistaa keikkatyöt Sibeliustalolla

Reijo Mäkitalo on työskennellyt kauttamme Sibeliustalolla vuodesta 2008 ja kysyimme häneltä, kuinka yhteistyö Go Onin kanssa on sujunut 11 vuoden aikana.

– 10+, ei ole valittamista ja kyllä ainakin minun osaltani kaikki asiat on hoidettu todella hyvin, tulee vastaus Retzin suusta hetkeäkään miettimättä.

Reijo on ensimmäisiä Go Onin kautta Sibeliustalolle työllistyneitä. Hän toimii iltaisin ja viikonloppuisin järjestyksenvalvojan sekä vastuuvahtimestarina oman maastokartoittajan työn ohella. Siisti sisätyö asiakkaita palvellen on miehen mukaan hyvää vastapainoa yksin maastossa tehtävän päivätyön lisäksi.

”Ei täällä Sibeliustalolla mitenkään erotella, vaan vakituinen henkilökunta kohtelee meitä ihan samalla tapaa kuin omiaan.”

Lahden Sibeliustalo on monipuolinen tapahtumatalo, jossa vierailee esiintyjiä Ti-Ti Nallesta maankuuluihin stand up koomikoihin sekä järjestetään konsertteja klassisesta musiikista rockiin. Lisäksi tilat muokkautuvat erilaisiin kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin. Go Onin aulapalveluhenkilökunta vastaa tapahtumien aikana naulakkopalvelusta sekä järjestyksenvalvonnasta.

Meillä on täällä tosi hyvä henki porukassa ja ollaan sibeliustalolaisia. Kyllä tämä talo on ollut sellainen missä mielellään viihtyy ja hommat on toiminut Go Onin sekä Sibeliustalon puolelta, kertoo Reijo.

Kokeneena työntekijänä hän myös pitää huolta uusista tulokkaista ja perehdyttää työtehtäviin. Perusasiat on helppo omaksua, mutta aina välillä tulee erikoisempia tehtäviä tai pyyntöjä. Niihin pyritään vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla, että asiakas olisi tyytyväinen. Reijo toteaakin, että täällä halutaan olla ensisijaisesti asiakaspalvelijoita.

Sibeliustalo haluaa panostaa korkeaan asiakaspalveluun ja se otetaan huomioon jo työntekijöiden haastatteluissa. Täällä halutaan erottautua asiakaskokemuksella ja aulapalveluhenkilöt asiakas kohtaa ensimmäisenä, kertoo Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen.

Sibeliustalon aulapalveluhenkilökunta saa itse toivoa työvuoronsa

Aulapalveluhenkilökunta työskentelee halutessaan ja saakin itse käytännössä päättää milloin ovat töissä. Ehdotus uusista työvuoroista tulee aina paria viikkoa etukäteen, joista työntekijät sitten valitsevat haluamiaan vuoroja.

Ensin tulee nettiin lista vapaista työvuoroista ja niistä merkitsen sopivat vuorot. Toimistolta tulee sen jälkeen lista saaduista vuoroista ja jos johonkin työvuoroon tarvitaan vielä lisäkäsiä niin siitä kysytään erikseen. Nykyinen systeemi toimii todella hyvin, kertoo Reijo.

Aiemmin vuorojen varaaminen oli nopeuskilpailua, mutta nykyään Go On Lahden toimisto pyrkii tasapuolisuuteen ja siihen että kaikilla olisi mahdollisuus tehdä vuoroja itselleen sopiva määrä.

Haluamme varmistaa kaikille mahdollisuuden tehdä vuoroja ja siksi siirryimme nykyiseen järjestelyyn. Näin jokainen pääsee vaikuttamaan omiin vuoroihinsa ja työntekijät ovat tyytyväisempiä, toteaa Jelena.

Pitkäaikainen työntekijä

Aiemmin ajoin toiseksi työkseni taksia yhteensä 22 vuoden ajan. Sibeliustalolla oli tuttuja vahtimestareita ja lopetettuani taksin ajon hain heidän kehotuksesta töihin tänne. Kiireisimpinä vuosina tuli tehtyä 150 keikkaa, mutta nyt lastenlasten myötä olen vähän vähentänyt töiden määrää, toteaa Reijo.

Retzillä on takana huima 11 vuoden työura Go Onilla ja hänen luonteensa on sellainen, että ei oikein osaa olla tekemättä duuneja. Päivätyöstä eläkepäivät häämöttävät jo vähitellen, mutta ahkeran miehen työt Sibeliustalolla saattavat jatkuvat vielä pitkäänkin.

Go Onin, Sibeliustalon ja varmasti myös kaikkien palveltujen asiakkaiden puolesta iso kiitos näistä vuosista upealle herrasmiehelle.

Meiltä löydät parhaat työpaikat eri elämäntilanteisiin – katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus niin olemme yhteydessä sinuun!

Asiakastarina: Lahden Sibeliustalo

Kun työntekijä tulee vuoroon, niin meidän työntekijöitämme he ovat. Ei asiakkaan tarvitse tietää kenen kautta palkka maksetaan


Jarno Kelo

palveluesimies, Sibeliustalo

Lue lisää

Go On Lahdessa sinua palvelevat

Jelena Alkunen

HR-päällikkö, SHL, suorahakukonsultti (vanhempainvapaalla) +358 44 768 0860

jelena.alkunen@go-on.fi

Jonni Vauhkonen

yrittäjä/ yksikönjohtaja, SHL +358 44 011 3333

jonni.vauhkonen@go-on.fi

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
oulu
rovaniemi
seinajoki
raahe
tornio
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
suorahaku
team-go-on