Jyväskylään avattu Go On Areena

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Buugi ja Go On Jyväskylä ovat sopineet kumppanuussopimuksen, jossa Buugin jäähallikokonaisuus tunnetaan jatkossa nimellä Go On Areena.

– Etsittiin liikunnallista kumppania nimeämään meidän jääkiekkoareena. Go Onin kanssa intressit kohtasivat ja päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen, kertoo Buugin toimitusjohtaja Teemu Manninen.

 

Sopimus Go On Areenasta tehtiin suoraan neljäksi vuodeksi, joka on molemmin puolin hyvä diili. Jatkuvuus tuo lisäarvoa yhteistyölle ja sen myötä Go On sijoitti hallin viihtyvyyteen.

– Laitettiin kerralla reilusti Go Onin sinistä väriä eri puolille Areenaa aina pukukoppikäytävältä ikkunateippauksiin sekä kaukalokyltteihin, kertoo Go On Jyväskylän yksikönjohtaja Juha Viinikainen.

Go Onille kumppanuus tuo ison näkyvyyden Jyvässeudulla. Areenalle on Jyväskylässä vahva tarve ja jäävuorot ovat jatkuvasti täynnä. Aamulla käy esimerkiksi yritysten peliporukoita ja iltapäivästä iltamyöhään on eri ikäisiä junioreista aina harrastekiekkoilijoihin.

– Meidän tehtävä on saada ihmiset liikkumaan enemmän ja me voimme tarjota saman katon alla jääkiekkoa junioreille ja vanhemmille kuntosalia, sulkapalloa tai vaikka ryhmäliikuntaa. Useat vanhemmat itseasiassa käyttävät palvelujamme samalla kun tuovat juniorit treeneihin, toteaa Manninen.

Buugi ja Go On Jyväskylä ovat molemmat toimineet reilun kymmenen vuoden ajan ja ovat vakiintuneita toimijoita omalla alallaan. Yrityksiä yhdistää urheilullisuus ja liikuntaan kannustaminen sekä paikallinen yrittäjyys.

 

 

 

 

 

 

Go On tarjoaa töitä erilaisiin elämäntilanteisiin. Oletpa opiskelija, työtön tai vaihtamassa uraa niin ota yhteyttä ja jätä hakemus, niin etsitään sinulle oikea paikka, olemmehan täällä sinua varten!

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

team-kouvola
team-raahe
team-oulu
team-kuopio
team-seinajoki
team-joensuu
team-helsinki
team-ylivieska
team-kotka
team-lahti
team-hameenlinna
team-pirkanmaa
team-uusimaa
team-vaasa
team-lappeenranta
team-pori
team-mikkeli
team-turku
team-rovaniemi
team-jyvaskyla
team-go-on

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt pelin päällä työnhausta ja työelämästä!