Digimyyjäksi hakenut Matias työllistyi rinnevastaavaksi

Go Onin palkkalistoilta voi työllistyä vaikkapa ympärivuotisesti laskettelukeskukseen. Näin on käynyt Matias Saloselle, joka työskentelee Go On Pirkanmaan kautta Tampereen Mustavuoren laskettelukeskuksessa rinnevastaavana.

Vastikään Tampereelle muuttanut Matias Salonen kävi Go On Pirkanmaan HR-asiantuntija Iida Makkosen haastateltavana digimyyjän paikkaan loppukesästä 2020. Tuo haku ei tuottanut tulosta, mutta hakijan tiedot ja hakuprofiili säilyy arkistoissa. Myöhemmin Iida otti Matiakseen yhteyttä toisella asialla.

Viikko tai pari meni haastattelusta, kun Iida soitti ja kysyi, kiinnostaisiko työ Mustavuoren laskettelukeskuksessa. Siitä ei sitten montaa päivää mennyt, kun aloitin työt täällä. Alkuun tein vuoron pari viikossa ja toista työtä siinä rinnalla, mutta korona vaikutti toiseen työhön ja talven mittaan keskuksella riitti kiirettä, niin työvuorojen määrä kasvoi sen verran paljon, että tästä muodostui vakituinen työ.

Liikunnalliseen elämäntyyliin tottuneelle miehelle työ, ensin laskettelukeskuksessa ja kevään koitettua Mustavuoren Bike Parkissa, sopii oikein mainiosti. Työhön kuuluu muun muassa asiakaspalvelua ja reittien ylläpitotöitä. Bike Parkin toiminta on laajentunut kesän mittaan uusien vuokrapyörien pyörien saavuttua asiakkaiden käyttöön. Näin ollen vuokraustoimintakin on ympärivuotista ja työnkuva on laajentunut.

Parasta työssä on monipuolisuus. Saa tehdä töitä niin ulkona kuin sisällä ja olla ihmisten kanssa tekemisissä. Myös työkaverit ovat olleet samanhenkisiä ja tiiviissä työyhteisössä on viihtynyt hyvin. Työvuoroja on saanut suunniteltua joustavasti ja eri vuorot mahdollistavat esimerkiksi harrastamisen aamuisin, kun on iltavuoro.

Aiempaa kokemusta vuokratyöstä Saloselta löytyy mm. uimavalvojan ja uimaopettajan tehtävistä, mutta ei Go Onin kautta. Rekrytointiprosessi Go Onin kanssa eteni hyvin suoraviivaisesti. Mustavuoren paikan avauduttua hakuun, oltiin Matiakseen yhteydessä suoraan, ilman varsinaista hakemusta kyseiseen tehtävään. Aiemmassa haastattelussa HR-asiantuntijat olivat osanneet tulkita Matiaksen kiinnostuksen kohteita ja persoonaa tähän työhön sopivaksi.

Rekrytointi oli oikeastaan poikkeuksellinen, sillä aiemmin minuun ei olla oltu yhteydessä henkilöstöpalveluyrityksestä ilman että olen hakenut jotain paikkaa. Go Onilla riitti siis, että minulla oli työnhakijaprofiili ja teiltä oltiin minuun aktiivisesti yhteydessä, kun Mustavuorelle oli paikka auennut ja sitä siis tarjottiin minulle. Pisteet siitä teille, Salonen kiittelee.

Myös työsuhde Go Onin kanssa on edennyt mutkattomasti. Selkeiden prosessien ansiosta.

Työntekijän kannalta kaikki on tehty todella helpoksi. Työpäivän päätteeksi vaan tunnit ylös järjestelmään ja olet sen jälkeen vapaa tekemään mitä haluat. Aikaa ei kulu turhaan paperien täyttämiseen. Olen ollut sellaisessakin vuokratyöpaikassa, jossa tunnit piti kirjata paperille ylös. Lisäksi aina, jos on apua jossain asiassa tarvinnut, niin sitä on saanut nopeasti.

Elokuussa Matiaksella tuli vuosi täyteen Go Onin palkkalistoilla. Tätä nykyä hän työskentelee vakituisessa työsuhteessa Go On Pirkanmaan kanssa. Tulevan talven osalta suunnitelmat ovat selvät ja työt jatkuvat rinnevastaavan tehtävissä. Go On Pirkanmaa tulee hoitamaan myös tulevan talvisesongin rekrytoinnit Mustavuorelle. Rinnevastaavan terveiset tuleville työkavereille on selkeät.

Jos kiinnostaa toimia tiiviissä työyhteisössä, monipuolisissa työtehtävissä, ihmisten parissa ja ulkoilmassa, niin kannattaa ehdottomasti hakea. Työn pystyy myös hyvin yhdistämään opiskeluiden tai toisen työn kanssa.

Me autamme mielellämme kaikissa työuran vaiheissa olevia työntekijöitä! Jätä meille hakemus avoimiin työpaikkoihin tai avoin hakemus, niin etsitään yhdessä sinulle töitä!

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
oulu
rovaniemi
seinajoki
raahe
tornio
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
suorahaku
team-go-on