Töissä Go Onilla

Meillä on paikka, liity joukkueeseen.

Määräaikainen, vakituinen, osa-aikainen, kokoaikainen, keikkatyöntekijä, kausityöntekijä  – vuokratyöstä on moneksi! Meiltä löydät työpaikat eri elämäntilanteisiin. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua vielä mihinkään, päätät itse otatko tarjotun työn vastaan.

Go On toimii henkilöstökumppanina laajalle yritysverkostolle. Vuokratyössä juridisena työnantajana toimii Go On, mutta varsinainen työ tehdään asiakasyrityksessämme. Kuten mikä tahansa työnantaja, noudatamme lakeja ja työnantajavelvoitteita. Vuokratyöstä maksetaan aina vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja korvauksia. Työstä kertyy sinulle vuosilomalain mukaisesti lomaa, eläkkeesi karttuu samalla tavalla kuin muissakin työsuhteissa ja sairastuttuasi saat työehtosopimuksen mukaista sairasajanpalkkaa. Vastaamme kaikista lakisääteisistä työnantajavelvoitteista.

Jos työtarve asiakasyrityksessä päättyy, meillä on mahdollisuus löytää sinulle uusia haasteita muista asiakasyrityksistämme – selustasi on siis paremmin turvattu kuin ”perinteisessä” työsuhteessa.

Yhä enenevässä määrin avoimet työpaikat ovat painumassa ”maan alle” ja paikat täytetään usein ilman julkista hakua henkilöstöpalveluyrityksen avulla. Tutkimusten mukaan vain joka neljäs suomalainen työllistyy julkisen haun kautta. Omat verkostot ja oma aktiivisuus on nousemassa aivan uuteen merkitykseensä! Työsuhteessa Go Onilla saat oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit myös suunnitella uraasi ja löytää uusia urapolkuja.

Haluamme, että viihdyt meillä! Älä epäröi ottaa yhteyttä missään sinua askarruttavassa asiassa, olemmehan täällä sinua varten!

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

team-raahe
team-hameenlinna
team-kotka
team-vaasa
team-pirkanmaa
team-kouvola
team-oulu
team-ylivieska
team-turku
team-helsinki
team-jyvaskyla
team-lahti
team-uusimaa
team-kuopio
team-lappeenranta
team-mikkeli
team-pori
team-seinajoki
team-go-on
team-rovaniemi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt pelin päällä työnhausta ja työelämästä!