EtusivuGo On Turku

Go On Turku

Linnankatu 26 A, 20100 Turku

Palvelemme arkisin puhelimitse klo 8.00 -16.00 välisenä aikana.

Muina aikoina voit lähettää meille sähköpostia. Toivomme, että sovit vierailusta toimistollamme etukäteen, jotta osaamme olla paikalla.

Kirsi Leino

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL, suorahakukonsultti

Jenni Johansson

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti

Go On Turku auttaa sinua henkilöstöasioissasi kokonaisvaltaisesti, tarjoamme kattavan valikoiman palveluita työnhakijoille ja yrityksille. Meidän ydinosaamistamme ovat henkilöstövuokraus, rekrytoinnit ja henkilöarviointipalvelut, jotka toteutamme aina henkilökohtaisella otteella.

Etsitpä sitten lyhytaikaista keikkatyötä tai vakituista työpaikkaa, meiltä löydät monipuolisesti työmahdollisuuksia eri toimialoilta. Jos et löydä sopivaa työpaikkaa juuri nyt, voit aina jättää meille avoimen hakemuksen, sillä avaamme uusia työpaikkoja jatkuvasti.

Go On Turku kuuluu valtakunnalliseen Go On -verkostoon, mikä mahdollistaa meille laajan palveluverkoston ja kyvyn palvella asiakkaitamme kautta maan. Vaikka tiimiämme Turussa vetääkin paikallinen yrittäjä, voimme auttaa sinua henkilöstöasioissa missä päin Suomea tahansa.

Meille on tärkeää, että työskentely kanssamme on mutkatonta ja mukavaa ja haluamme olla mukana luomassa sinulle työelämään uusia mahdollisuuksia. Jätä rohkeasti hakemuksesi tai ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun!

Ota yhteyttä – Go On Turku

"*" näyttää pakolliset kentät

Laskutusosoite
KL Henkilöstöpalvelut Oy
32965659
PL 100
80020 Kollektor Scan

Verkkolaskutus
Y-tunnus: 3296565-9
Verkkolaskuosoite: 003732965659
Operaattoritunnus: 003721291126
Operaattori: Maventa