Team Joensuu

Go On Joensuu

Me Go On Joensuussa pyrimme löytämään sinulle tilanteeseesi sopivan työn ja olemme tukenasi koko työsuhteen ajan. Meihin voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä – autamme mielellämme.

Meiltä löydät työmahdollisuuksia keikkatyöstä pidempiin työsuhteisiin – mikä tilanteeseesi parhaiten sopii. Olemme keskittyneet teollisuuteen, rakennusalaan sekä palvelualoihin, joissa työtehtäviä on monenlaisia. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokrauksen lisäksi myös suorat rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja verkkoperehdytys.

Tiimiämme vetää paikallinen yrittäjä, mutta taustallamme on valtakunnallinen Go On -verkosto. Meillä on aito tahto palvella ja ratkaisukeskeinen tapa toimia. Autamme sinua työhön liittyen, mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella. Työntekijänämme sinulla on käytössäsi mm. lakisääteistä laajempi työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, erilaisia liikuntaetuja ja yhteisiä tapahtumia.

Jätä rohkeasti hakemus niin olemme sinuun yhteydessä! Voit hakea tiettyä työpaikkaa tai jättää avoimen hakemuksen milloin tahansa, sillä kaikki työpaikat eivät hakuun asti päädy, jos löydämme työntekijän CV-pankistamme.

Siltakatu 14 B 24, 80100 Joensuu
Aukioloaika: Palvelemme puhelimitse arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Muina aikoina voit lähettää meille sähköpostia. Sovithan mahdollisesta vierailustasi toimistollamme etukäteen.

Henri Lomu

yrittäjä +358 50 309 7088 henri.lomu@go-on.fi

Satu Pirhonen

yksikönjohtaja, SHL +358 50 475 9000 satu.pirhonen@go-on.fi

Jussi Riikonen

asiakkuuspäällikkö +358 50 377 9905 jussi.riikonen@go-on.fi

Helka Kurittu

HR-koordinaattori +358 50 378 6785 helka.kurittu@go-on.fi

Go On Joensuu

Siltakatu 14 B 24

Avaa Google Mapsissa

Ota yhteyttä - Go On Joensuu


Go On Joensuu - kaikki avoimet työpaikat