EtusivuGo On Joensuu

Go On Joensuu

Kauppakatu 15 A, 80100 Joensuu

Palvelemme puhelimitse arkisin klo 8.00 – 16.00 välisenä aikana. Muina aikoina voit lähettää meille sähköpostia.

Sovithan mahdollisesta vierailustasi toimistollamme etukäteen.

Petteri Liettyä

yksikönjohtaja

Mira Perttula

Rekrytointi- ja HR-päällikkö, suorahakukonsultti

Heini Lauttaanaho

HR-asiantuntija

Me Go On Joensuussa pyrimme löytämään sinulle tilanteeseesi sopivan työn ja olemme tukenasi koko työsuhteen ajan. Meihin voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä – autamme mielellämme.

Meiltä löydät työmahdollisuuksia keikkatyöstä pidempiin työsuhteisiin – mikä tilanteeseesi parhaiten sopii. Olemme keskittyneet teollisuuteen, rakennusalaan sekä palvelualoihin, joissa työtehtäviä on monenlaisia. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokrauksen lisäksi myös suorat rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja verkkoperehdytys.

Toimimme paikallisesti ja tunnemme alueemme toimintaympäristön, mutta taustallamme on valtakunnallinen Go On -verkosto. Meillä on aito tahto palvella ja ratkaisukeskeinen tapa toimia. Autamme sinua työhön liittyen, mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella. Työntekijänämme sinulla on käytössäsi mm. lakisääteistä laajempi työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, erilaisia liikuntaetuja ja yhteisiä tapahtumia.

Jätä rohkeasti hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä! Voit hakea tiettyä työpaikkaa tai jättää avoimen hakemuksen milloin tahansa, sillä kaikki työpaikat eivät hakuun asti päädy, jos löydämme työntekijän CV-pankistamme.

Ota yhteyttä – Go On Joensuu

"*" näyttää pakolliset kentät

Laskutusosoite
Gometan Oy
22158204
PL 100
80020 Kollektor Scan

Verkkolaskutus
Y-tunnus: 2215820-4
Verkkolaskuosoite: 003722158204
Operaattoritunnus: 003721291126
Operaattori: Maventa

Avoimia työpaikkoja Joensuussa

Selaa kaikkia avoimia työpaikkoja