Tjänster

LIVET ÄR ETT LAGSPEL —
bygg upp ditt drömteam med Go On!

Bakom ett framgångsrikt team står en utmärkt lagledning och rätta spelarval. I Go Ons serviceutbud hittar du det du söker: proffsspelare som inte lämnar laget i sticket ens i svåra situationer, utan håller resultattavlans siffror segrande. Med Go On sätter du ihop ett vinnande lag, oavsett om du behöver en förmyndare, passare, coach eller målvakt.

OM GO ON YHTIÖT

Go On är en växande finländsk företagskedja som erbjuder personaltjänster. Vårt tjänsteutbud omfattar personaluthyrning, rekrytering, direktsökning/headhunting, lämplighetsbedömningar och utbildning. Vi erbjuder våra företagskunder och anställda pålitliga bemanningspartnerskap.

  • Nationellt, finländskt bemanningsbolag
  • Grundat år 2005
  • Omsättning 40M € (2019)
  • 23 verksamhetsställen, verksamhetsområde hela Finland, huvudort i Jyväskylä
  • 70 anställda, egen löneadministration
  • Vi betjänar alla branscher
  • Vi tillhör Förbundet för personaltjänsteföretag HPL
  • Vi är ordinarie medlem i Finlands Franchising Förening rf.

 

VÅRA TJÄNSTER

BEMANNING

Med hyrjobb får du snabbt och flexibelt en bemanningslösning som passar just dig. Då våra anställda kan komma till ditt företag för en dag, en vecka eller till och med för flera månader är även jobbets varaktighet lätt att optimera.

REKRYTERING

Bakom ett framgångsrikt lag står utmärkta lagledare och rätta spelarval. Go Ons starka rekryteringskompetens står även till förfogande för våra kundföretags egna anställningsförhållanden. Till vår främsta expertis hör att hitta lämpliga medarbetare.

DIREKTSÖKNING | HEADHUNTING

Vi hanterar rekryteringar på chefs- och expertnivå med stark yrkeskunnighet även när lämpliga kandidater inte finns tillgängliga. Hybrid- och direktsökning genomförs alltid konfidentiellt genom att lyssna både på sökandens och på kundföretagets önskemål.

LÄMPLIGHETSBEDÖMNING

För att hitta en lämplig person krävs ofta utöver intervjuer även lämplighetsbedömningar. Med lämplighetsbedömningar får du tydliga och mätbara kostnadsbesparingar i personalfrågor.

UTBILDNING

En god introduktion ger snabbt produktivt arbete. Webbkursmiljön Go On Akatemia lämpar sig såväl för att introducera nya medarbetare som för att utbilda befintliga anställda. GoMore LMS är en nyckelfärdig dedikerad webbkursmiljö för kundens eget bruk.

FÖRÄNDRINGSSKYDD | OUTPLACEMENT

Förändringsskyddscoachning stöder deltagarna i utmanande förändringssituationer efter uppsägning. Målet med coachningen är att ge deltagarna god beredskap för dagens arbetssökning och hjälpa dem att identifiera sina färdigheter, vilket gör det lättare att få ett nytt jobb.

HITTA DITT GO ON-TEAM

Ditt närmaste Go On-team hjälper dig söka jobb.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
oulu
rovaniemi
seinajoki
raahe
tornio
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
suorahaku
team-go-on