Arbetslivet är ett lagspel

Sök en plats i ett drömteam och börja jobba!

LEDIGA JOBB!

Söker du efter anställda?

Samla ditt drömteam med Go On!

Tjänster

BÄSTA JOBBEN FÖR OLIKA LIVSSITUATIONER

Välkommen till ett topplag där alla arbetssökande har möjlighet att hitta rätt arbetsplats som passar dem bäst! Vi bjuder på ansvarsområden från coach till målvakt runt om i Finland. Ditt lokala Go On-team hjälper dig. Vi ser till att du får speltid efter dina behov och inte blir tacklad.

Fast anställning, visstids-, deltids-, heltids-, korttids- eller säsongsarbete – det finns många former av hyrjobb! Vi hittar jobb för olika livssituationer. När du skickar in din ansökan binder det dig ännu inte till något, du bestämmer själv om du ska acceptera det jobb som erbjuds.

Vi hjälper dig när du söker jobb.

SÖK JOBB!

SKICKA EN ÖPPEN ANSÖKAN

Det enklaste sättet att söka arbete hos oss är att skicka in en öppen ansökan, som berättar om dig själv, din arbetshistorik och din kompetens. Dessutom vill vi veta vad du har för intressen och vilken typ av jobb du söker.

Vi vill att arbetssökning är så lätt som möjligt för dig! Våra platsannonser är tyvärr bara på finska men du kan fylla i en öppen ansökan på svenska eller på engelska och använda vilken ansökningsblankett som du vill.

Vi tar kontakt när vi hittar ett jobb som passar dig.

SKICKA EN ÖPPEN ANSÖKAN – FINSKA!

SKICKA EN ÖPPEN ANSÖKAN – ENGELSKA!

 

go on yhtiöt

Go On är en finländsk företagskedja som erbjuder hyrjobb och har gott om lediga platser och karriärmöjligheter. Vi följer arbetslivets spelregler samt agerar ansvarsfullt och ärligt. Vi tillhör Förbundet för personaltjänsteföretag HPL.

Vi fungerar som en pålitlig back både för företag och arbetssökande – vi förenar arbetet med arbetstagaren.

 

HITTA DITT GO ON-TEAM

Ditt närmaste Go On-team hjälper dig söka jobb.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
oulu
rovaniemi
seinajoki
raahe
tornio
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
suorahaku
team-go-on