EtusivuAjankohtaistaUnelmaduuni voi löytyä sattumalta

Työntekijätarinat23.01.2024

Unelmaduuni voi löytyä sattumalta

Rovaniemeläinen insinööriopiskelija Tomi työllistyi kauttamme Pohjois-Suomen Energiatiedolle joulukuussa 2020, töiden ohessa Tomi suoritti opiskeluihin liittyneen syventävän harjoittelun osana töitään.  

Pohjois-Suomen Energiatieto on in house yhtiö, joka tekee kaikille Pohjois-Suomen verkkoyhtiöille mittaustiedon-, ja taseen hallintaa, mitä energialainsäädäntö vaatii kaikkien alan yhtiöiden toteutettavaksi. Yrityksellä on 39 työntekijää, joista valtaosa työskentelee Rovaniemen seudulla, mutta työntekijöitä on myös Kajaani-Mikkeli-akselilla. 

– Olen viihtynyt erittäin hyvin töissä, joka päivä on ollut mukava lähteä aamulla toimistolle. Työ on monipuolista, eikä ole ollut montaakaan keskenään samanlaista työpäivää, joten mielenkiinto on säilynyt. Työilmapiiri on hyvä ja minut otettiin todella hyvin vastaan, vaikka en entuudestaan täältä ketään varsinaisesti tuntenutkaan. Töiden osalta ensimmäinen vuosi meni mittaustieto- ja tasehallinta-asiantuntijana ja nyttemmin tämän vuoden alusta olen siirtynyt integraatio-, ja raportointijärjestelmäpuolelle. 

Vuokratyöntekijästä vakituiseksi työntekijäksi

Tomi työskenteli Go Onin kautta vuokratyöntekijänä vuoden 2021 loppuun asti ja työllistyi tammikuun 2022 alusta Pohjois-Suomen Energiatiedon omille kirjoille vakituisena työntekijänä. Vuokratyöstä Tomilla oli aiempaa kokemusta nuoruudesta, kun hän oli tehnyt lyhyen määräaikaisen vuokratyöpätkän. 

Yhteistyö Go Onin kanssa toimi oikein hyvin. Hyvin pieniä asioita, mitä tarvitsi olla yhteydessä ylipäätään, mutta joihinkin erityisjuttuihin tarvitsi kysyä apua ja sitä kyllä aina sai nopeasti. Itse työssä ei ole ollut mitään eroa, onko ollut työntekijänä Go Onin kirjoilla vai talon omana työntekijänä. Erittäin hyvin pääsin mukaan yhteisöön ja olen tosiaan myös viihtynyt täällä hyvin. Käsittääkseni Pohjois-Suomen Energiatietokin on ollut hyvin tyytyväinen asiakkuuteen Go Onin kanssa. Meitä on ollut kaksi työntekijää teidän kautta töissä täällä. 

Vahva suositus Go Onista työnantajana

Vuokratyötä miettivälle Tomin terveiset hyvin selkeät. 

– Voin suositella ihan ehdottomasti. Ilman muuta myös siltä kannalta, että enemmin töihin vuokran kautta kuin työttömänä kotona, jos vaihtoehdot ovat nämä. Ei sillä ole väliä minkä yrityksen kautta palkka tilille juoksee. 

Aloita työnhaku nyt, tutustu avoimiin työpaikkohin!

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreimmat uutiset ja blogit sekä tietoa Go Onin henkilöstö- ja tutkimuspalveluista.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.