EtusivuAjankohtaistaRamin Konditorian ja Go Onin yhteistyössä parasta luottamuksellinen henkilöstökumppanuus

Asiakastarinat12.12.2020

Ramin Konditorian ja Go Onin yhteistyössä parasta luottamuksellinen henkilöstökumppanuus

Vuokratyöntekijöiden työsuhteita koskevat samat säännöt kuin muitakin työsuhteita, mutta rekrytoinnin helppous ja joustavuus sekä kumppanuuden tuoma tuki peittoavat hieman korkeammat kustannukset. 

Henkilöstöjohtaminen on haastavaa, kertoo mikkeliläisen Ramin konditorian toimitusjohtaja Pirita Huikuri. Ihmisten kanssa työskentelyssä on monenlaisia käänteitä, elämäntilanteet vaihtuvat ja ihmiset muuttuvat matkan varrella. Tunteet ovat jokaisella mukana arjessa, ja on tärkeää, että ne huomioidaan ja jokainen kokee kuuluvansa porukkaan.

Ramin konditoriassa vuokratyöntekijät ovat samaa perhettä ja he saavat samat edut kuin omat työntekijät. Kaikki toivotetaan tervetulleiksi talon some- ja muihin ryhmiin mukaan. 

Henkilöstökumppanuus Go Onin kanssa toimii myös tärkeänä henkisenä tukena yrittäjälle

– Meillä käydään jatkuvaa keskustelua työilmapiiristä, ja työyhteisö rakentuu erilaisista persoonista. Ihmisten on tärkeää tulla toimeen keskenään ja viihtyä töissä, koska se näkyy välittömästi myös asiakkaille, kertoo Huikuri. 

Henkilöstökumppanuus Go Onin kanssa toimii myös tärkeänä henkisenä tukena yrittäjälle. Erilaisista haasteista ja tilanteista pystyy keskustelemaan luottamuksella sekä samalla yhteistyötä rakentaen. 

Go On on sopivan kokoinen toimija: Siellä välitetään yhteistyökumppaneista ja työntekijöistä. Go On Mikkelin Anna ja Juuso osaavat suositella meille sopivan oloista työntekijää, vaikkei juuri sillä hetkellä olisikaan paikkaa auki.  

Kaikki uudet työntekijät kulkevat Go Onin hakuprosessin lävitse

Kyselijöitä riittää, ja Huikuri kokeekin, että kiireiden keskellä on parempi, että joku muu keskittyy hoitamaan rekrytoinnin huolella. Samoin uuden työntekijän on ehkä helpompi kertoa palautetta toiminnasta Go Onille. 

– Olemme saaneet paljon hyviä työntekijöitä tätä kautta, ja siitä näkee, että nykyään työntekijät eivät enää pelkää hakea henkilöstöpalvelusyrityksen kautta töihin. 

Yhteistyö alkoi yksittäisestä neljän tunnin tiskivuorosta ja pitkään jatkunut yhteistyö on laajentunut vuosien varrella. Moni nykyinen työntekijä on aloittanut yksittäisistä vuoroista ja jäänyt sen jälkeen taloon. 

Alkuun kyselin yrittäjätuttavilta kokemuksia henkilöstövuokrauksesta. Nyt kun olemme käyttäneet palvelua pitkään, niin pystymme luottamaan ja pelkästään kehumaan yhteistyötä. Eikä kukaan työntekijäkään ole moittinut. Ainoa ero heille taitaa olla, että palkka tulee kaksi kertaa kuussa. 

Ramin konditoria on Piritan isän perustama kasvuhaluinen mikkeliläinen perheyritys. Pirita on ollut mukana alusta alkaen tiskin takana ja johtaa nykyään yrityksen toimintaa. Ramin konditoria löytyy myös Kuopiosta sekä Kouvolasta. Go On vastasi myös Kuopion toimipisteen aloitusrekrytoinnista. 

Olemme olleet äärettömän tyytyväisiä palveluun. Kun laajennuimme Kuopioon, niin otimme yhteyttä Go Oniin ja he rekrytoivat alkuun kaikki työntekijät. 

Ramin Konditorian syyt käyttää henkilöstövuokrausta: 

  • hyvä palvelu – he tietävät millaisia ihmisiä haemme 
  • helpottaa arkea – todellinen henkilöstökumppanuus 
  • tunnemme toisemme ja pystymme luottamaan 
  • saamme hyviä vuokratyöntekijöitä, joista osa jää taloon vakituisesti 

Go On toimii henkilöstökumppanina laajalle joukolle yrityksiä.

Go Onin ammattitaitoiset HR-asiantuntijat palvelevat ympäri Suomea mm. henkilöstövuokrauksessa, rekrytoinnissa, avainhenkilöiden suorahaussa sekä muutosturvavalmennuksissa. 

 

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreimmat uutiset ja blogit sekä tietoa Go Onin henkilöstö- ja tutkimuspalveluista.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.