EtusivuAjankohtaistaHenkilöstövuokraus toimii joustavana rekrytointikanavana Siparilalla

Asiakastarinat08.12.2023

Henkilöstövuokraus toimii joustavana rekrytointikanavana Siparilalla

Siparila logo

Siparilan Myllykosken tehdas rekrytoi kaikki tuotantotyöntekijänsä Go Onin vuokratyöntekijöiden riveistä. Palosuojatut ulkoverhoustuotteet mm. Helsingin Allas Sea Poolille tuottanut yritys on Go Onin pitkäaikainen asiakas. 

Useat meidän tuotantotyöntekijämme ovat vakinaistuneet henkilöstövuokrauksen kautta. Meille tämä on rekrytointikanava, jolla nähdään käytännössä millainen työntekijä on. Näin rekrytointi on paljon helpompaa ja joustavampaa, kertoo Siparilan tehdaspäällikkö Iikka Sutelainen. 

Kaikille uusille työntekijöille tehdään useamman kuukauden määräaikaiset alkuun ja pyrkimyksenä on vakinaistaa sopivat työntekijät talon omille kirjoille. Vuokratyön kautta Siparila pääsee näkemään ihmiset työntouhussa ennen varsinaista palkkauspäätöstä. 

Henkilöstövuokrauksella joustoa tuotantoon

Siparilan tuotanto myydään suoraan tukkureille eli tilauskanta elää jatkuvasti kysynnän mukaan. Vuodenajat, sesongit sekä isommat rakennushankkeet aiheuttavat piikkejä kysyntään. 

Meidän pitää pystyä vastaamaan kysyntään nopeasti ja tehokkaasti. Vuokratyövoimaa tarvitaan lisäresurssiksi, jotta saadaan tuotettua kaikki asiakkaille luvatut toimitukset. 

Vuosien varrella Myllykoskella on kokeiltu erilaisia ratkaisuja henkilöstökumppanin valinnassa, mutta nykyään Go On hoitaa kaikki tuotannon rekrytoinnit. Iikka kertoo, että välillä työntekijöitä tarvitaan nopeallakin varoitusajalla ja Go On Kouvola on aina puhelimen päässä valmiina auttamaan. 

– Go Onin olemme valinneet palvelun tason takia, hinnoissa ei ole hirmuisia eroja. Meille on tärkeää, että hommat toimivat ja meillä on oikeita henkilöitä saatavilla oikeaan aikaan. Ollaan saatu sitä mitä on pyydetty, toteaa Iikka haastattelun lopuksi. 

– Go Onin kautta tulleet työntekijät ovat useasti olleet jo keikkahommissa muilla asiakkailla, joten heistä on jo saatu palautetta. Siksi osaammekin esitellä tuotanto- ja vuorotyöhön soveltuvia tehokkaita työntekijöitä. 

Henkilöstökumppanina valitsemme juuri Sinun yrityksellesi sopivia osaajia.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää henkilöstövuokrauksen hyödyistä! 

 

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreimmat uutiset ja blogit sekä tietoa Go Onin henkilöstö- ja tutkimuspalveluista.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.