EtusivuAjankohtaistaGo Onin ja Eekoon yhteistyö toi Tauno Reinartille vakituisen työpaikan

Työntekijätarinat08.01.2024

Go Onin ja Eekoon yhteistyö toi Tauno Reinartille vakituisen työpaikan

Vuokratoimeksiantona alkanut työura on vienyt 30-vuotiasta virolaista Tauno Reinartia Seinäjoen ja Rovaniemen kautta lopulta Lappeenrantaan ja vakituiseen työsuhteeseen ABC Viipurinportille, Eekoon omana työntekijänä. 

Taunon ja Go Onin yhteistyö alkoi Seinäjoen yksiköstä kesällä 2019, kun Tauno sai töitä Veljekset Keskiseltä. Talveksi hän siirtyi Go On Rovaniemen kirjoille ja työskenteli parin kuukauden ajan Napapiirillä kokkina. Seuraavana kesänä hänelle tarjottiin jälleen töitä Veljekset Keskiseltä ja vaikka koronakurimus heittikin kapuloita rattaisiin Suomen ja Viron rajojen sulkeuduttua, Tauno pääsi kuitenkin Suomeen ja aloitti jälleen työt Tuurissa.  

Pidetyn työntekijän työsuhdetta jatkettiin kuluvan vuoden loppuun ja uusittiin jälleen seuraavalle kesälle. Veljekset Keskiseltä Tauno on saanut positiivista palautetta. Häntä kuvailtiin kiltiksi ja herttaiseksi työntekijäksi, joka pärjää hyvin kiireessä ja ottaa kaikki työntekijät huomioon. 

”Tauno on ollut mahtava lisä meidän porukkaamme”

Kesällä 2023 Tauno siirtyi Go On Etelä-Karjalan työntekijäksi, jonka kautta hän pääsi työskentelemään ABC Viipurinportille. Etelä-Karjalan Osuuskaupassa, tuttavallisemmin Eekoossa, keskelle kiireistä kesäsesonkia tupsahtanut kokki on otettu hyvin vastaan. Taunon ja Eekoon yhteistyö on toiminut niin hyvin, että hänet vakinaistettiin kesän jälkeen Eekoon omaksi työntekijäksi. 

− Tauno on ollut mahtava lisä meidän porukkaamme, ja vaikka hän tuli kiireisimpään sesonkiin, hän pääsi nopeasti mukaan ja oppi hienosti myös käytettävät järjestelmät. Tauno on aina iloinen, eikä säikähdä kiirettäkään. Hän on myös todella joustava ja pelastanut meidät jo monesta pulasta, liikennemyymäläpäällikkö Hanna Kauppinen ABC Viipurinportista kiittelee. 

Työyhteisöjemme monimuotoisuus on osa meitä

Etelä-Karjalan Osuuskaupassa kansainvälinen rekrytointi nähdään tärkeänä palana osaavan työvoiman saatavuudessa. Yhtenä esimerkkinä on kansainvälisten keittiöosaajien rekrytointi, jossa yhteistyö Go Onin kanssa on osoittautunut sujuvaksi. 

− Yhteistyö Go Onin kanssa alkoi reilu vuosi sitten. Alkuun palkkasimme kaksi kokkia ABC Särkisalmelle. Tästä rekrytoinnista jäi erittäin hyvä kokemus, molemmat otettiin työyhteisössä erittäin hyvin vastaan ja heidän asenteensa ja osaamisensa olivat erittäin hyviä. Kuluvalle kesälle laajensimme yhteistyötä ja kokkeja tuli myös muihin ravintoloihin sekä ABC-liikennemyymälöihin, Eekoon henkilöstö- ja viestintäjohtaja Päivi Jäkälä kertoo. 

− Työyhteisöjemme monimuotoisuus on osa meitä ja myös tästä näkökulmasta kansainvälinen rekrytointi tukee tätä ajatusta. 

Go On ja SOK ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2020 alkaen, jonka aikana kansainvälisiä työntekijöitä on rekrytoitu yli kymmenestä eri maasta. Pohjoisen hiihtokeskuksien sesongin loputtua olemme sijoittaneet Suomessa olevat ravintolapuolen ammattilaiset eri osuuskauppojen palvelukseen, kertoo myyntijohtaja Juha Kalajanniska. 

Aloita työnhaku nyt, tutustu avoimiin työpaikkohin!

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreimmat uutiset ja blogit sekä tietoa Go Onin henkilöstö- ja tutkimuspalveluista.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.