EtusivuAjankohtaistaGo On rekrytoi AC Oululle onnistuneesti uuden toimitusjohtajan

Asiakastarinat04.06.2024

Go On rekrytoi AC Oululle onnistuneesti uuden toimitusjohtajan

Kuva: Antero Lehtonen / AC Oulu

AC Oulun toimitusjohtajan paikka herätti laajasti kiinnostusta ja lopulta valituksi tuli oululaislähtöinen Jani Kotikangas. Haku suoritettiin yhteistyössä AC Oulun pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Go On Oulun kanssa. Laivastonsinisten uusi toimitusjohtaja tulee arkkitehtimaailmasta, jossa Kotikangas on työskennellyt ennen seuraan siirtymistä. Kotikankaalla on pitkä kokemus johtajan toimista sekä yrittäjyydestä. Oulusta kotoisin olevan Kotikankaan työura alkoi yritysten taloushallinnon parissa, josta hän siirtyi myöhemmin pankkimaailmaan. Hän on ollut perustamassa yrityspankkia ja toiminut pankin aluejohtajana vastaten ensin Pohjois-Suomen konttoriverkostosta ja myöhemmin myös Etelä-Suomen verkostosta. Vuonna 2019 Kotikangas vaihtoi alaa ja siirtyi oululais-helsinkiläisen arkkitehtitoimiston toimitusjohtajaksi.

”Haluan ensimmäiseksi kiittää AC Oulun hallitusta sekä Go On Oulun väkeä tästä mahdollisuudesta. Koen olevani etuoikeutettu, kun pääsen jatkamaan Juhon ja Hannan työtä AC Oulun toimitusjohtajana sekä olemaan osa oululaista ylpeyden aihetta pukeutumalla Laivastonsinisiin. Odotan suurella innolla tutustumista sitoutuneeseen henkilöstöömme niin toimistolla kuin urheilutoimessa, joukkueeseemme, kannattajiimme, huipputärkeään talkooväkeemme ja kaikkiin nykyisiin ja tuleviin yhteistyökumppaneihimme. Tavoitteenani on auttaa seuraamme lunastamaan paikkansa yhtenä merkittävimmistä suomalaisista urheilutoimijoista” kertoo Jani Kotikangas.

Vaikka Jani Kotikangas tuleekin jalkapallomaailman ulkopuolelta, on urheilu aina ollut lähellä hänen sydäntään. Vapaa-ajallaan hän käy mielellään salilla ja juoksulenkeillä sekä pyrkii viettämään mahdollisimman paljon aikaa omien lasten kanssa, jotka ovat jo täysi-ikäisiä.

”Teimme yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Go On Oulun kanssa hyvän ja perusteellisen rekrytointiprosessin, jonka seurauksena saimme ison määrän erittäin hyviä hakemuksia toimitusjohtajan paikalle. Keskustelujen jälkeen meille tuli aika nopeasti tunne, että Jani on juuri se henkilö, jonka haluamme jatkamaan Juhon ja Hannan työtä AC Oulun toimitusjohtajana. Janin näytöt aiemmista tehtävistä, raudanluja motivaatio ja se miten hän lähestyy ihmisiä vakuuttivat meidät todella vahvasti”, AC Oulun hallituksen puheenjohtaja Tomi Kaismo taustoittaa valintaa.

”Paikallisen työelämän henkilöstökumppanina Go On Oululla oli suuri kunnia toteuttaa laadukas rekrytointiprosessi henkilö- ja kykyarviointeineen AC Oulun toimitusjohtajaksi. Vuorovaikutus asiantuntijatiimimme ja AC Oulun hallituksen kanssa oli vaivatonta ja prosessi saatiin maaliin ammattimaisesti suunnitellulla aikataululla. Yhteistyömme oli saumatonta, josta erityiskiitos Tomille ja Tiialle. Seuran tunnettuus ja kiinnostavuus sekä määrätietoinen organisaation kehittäminen ja jalkapalloilullinen osaaminen näkyi myös hakijoiden tasokkaassa joukossa. Lopullinen rekrytointipäätös oli mielestämme nappivalinta. Onnea AC Oulu todella laadukkaasta uudesta toimitusjohtajasta!” Go On Oulun yrittäjä Juha Lämsä kertoo rekrytointprosessista.

Kaismo haluaa kiittää koko Juha Lämsän tiimiä Go On Oulua ammattitaitoisesti hoidetusta prosessista ja toivottaa Janin tervetulleeksi osaksi Laivastonsinistä joukkuetta!

Onko rekrytointi ajankohtaista?

Tutustu rekrytointipalveluihimme  ja ota yhteyttä paikalliseen Go On yksikköösi.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreimmat uutiset ja blogit sekä tietoa Go Onin henkilöstö- ja tutkimuspalveluista.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.