EtusivuAjankohtaistaFeelback tutkimuspalvelut ja HSL monivuotiseen yhteistyöhön

Feelback tutkimuspalvelut05.06.2024

Feelback tutkimuspalvelut ja HSL monivuotiseen yhteistyöhön

Kuvassa HSL kenttätyöntentekijöitä ja Feelbackin henkilöstöä

Kesäkuusta alkaen HSL ostaa kenttätutkimuspalvelut Feelback tutkimuspalveluilta

Helsingin seudun liikenne on kuntayhtymä, jonka jäsenkuntia ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Sipoo, Tuusula, Kirkkonummi ja Siuntio. HSL huolehtii Helsingin seudun joukkoliikenteen ja liikennejärjestelmän toimivuudesta ja taloudellisuudesta sekä ympäristön huomioon ottamisesta.

Helsingin seudun liikenne (HSL) ja Feelback tutkimuspalvelut ovat solmineet uuden monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä HSL ulkoistaa kenttätutkimuspalvelunsa Feelbackille. Liikkeenluovutuksen periaattein HSL kenttätyön henkilöstö siirtyy Feelbackille. Tämä sopimus astuu voimaan kesäkuussa 2024.

HSL:n Analytiikka ja tutkimukset -yksikkö tuottaa liikkumismarkkinoista laadullista ja määrällistä dataa, mikä on olennaista joukkoliikenteen toimivuuden ja taloudellisuuden kehittämisessä. Feelbackin vastuulle siirtyy kenttätyön datankeruu, joka auttaa HSL:ää keskittymään ydinliiketoimintaansa.

Yhteistyö vahvistaa HSL:n kykyä tuottaa tarkkaa ja luotettavaa tietoa Helsingin seudun joukkoliikenteen ja liikennejärjestelmän kehittämiseksi ja parantamiseksi. Feelbackin kokemus ja resurssit tukevat HSL:ää varmistamaan, että niiden toimivuus säilyy erinomaisella tasolla myös tulevaisuudessa.

 

Lisätietoja yhteistyöstä:

Feelback tutkimuspalvelut ja HSL monivuotiseen yhteistyöhön

 

 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreimmat uutiset ja blogit sekä tietoa Go Onin henkilöstö- ja tutkimuspalveluista.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.