EtusivuAjankohtaistaHenkilöstötutkimuksen tulokset ovat Autoklinikan vuoden odotetuin raportti

Asiakastarinat23.01.2024

Henkilöstötutkimuksen tulokset ovat Autoklinikan vuoden odotetuin raportti

 

Autoklinikka on vakuutusyhtiöiden toimeksiantoihin erikoistunut pelti-, kolari- eli vahinkokorjaamo. Henkilöstön tyytyväisyys on Autoklinikalle merkittävä asia. Feelback toteuttaa vuosittain Autoklinikan henkilöstötyytyväisyyskyselyn. 

Haastattelimme Autoklinikan Antti Lehtoa ja kysyimme, miten yhteistyö Feelbackin kanssa on sujunut. 

Kertoisitko, kuka olet ja omasta roolistasi organisaatiossa?

Olen Antti Lehto ja olen toiminut Autoklinikan talousjohtajana 3,5 vuotta. Vastuualueenani on talous- ja hallintoasiat sisältäen myös henkilöstöasiat. 

Antti Lehto, talousjohtaja, Autoklinikka

Antti Lehto, talousjohtaja, Autoklinikka

Minkälaista yhteistyötä olette tehneet Feelbackin kanssa? 

Feelback toteuttaa vuosittain Autoklinikan henkilöstötyytyväisyyskyselyn ja tähän mennessä kysely on tehty jo neljä kertaa. Kyselyn toteutettiin yhteistyössä siten, että Feelbackilta saatiin vastaavista kyselyistä valmiiksi parhaat käytänteet, joita me täydensimme Autoklinikan omilla täsmäkysymyksillä. 

Tuloksien käsittely on tehty johtoryhmälle Feelbackin yhteyshenkilön kanssa. Tämän jälkeen tulokset on käyty koko henkilökunnan kanssa läpi tiimeittäin tiimivetäjien tai aluevastaavien kautta. 

Feelbackin selkeä tapa raportoida tuloksia on ollut myös Autoklinikalle innoittajana oman tiedon jakamisen lisäämisessä. Nykyisen Autoklinikka tuottaa omia kvarttaalikirjeitä ja käyttöön on myös otettu intra, jossa tieto kulkee vaivattomasti. 

Millaista hyötyä organisaatiollenne yhteistyöstä on ollut?

Autoklinikalle henkilöstön tyytyväisyys on erittäin merkittävä asia ja tätä kuvastaa hyvin esihenkilöni kommentti Feelbackin vuosittaisesta henkilöstötyytyväisyystutkimuksesta: “Vuoden odotetuin raportti”. 

Henkilöstötyytyväisyyskyselyn suurin yksittäinen hyöty on ollut se, että sen kautta pystytään pureutumaan henkilöstöä askarruttaviin asioihin yksikkötasolla. Tämä on tärkeää, koska jos jokin ongelmakohta löytyy, pystytään asia korjaamaan nopeasti. 

Meille henkilöstö on kaikkein tärkein voimavara ja haluamme pitää kiinni ammattitaitoisesta väestämme. Tämän vuoksi on tärkeää pysyä tietoisena siitä, miten työntekijät viihtyvät ja sen saavutamme mainiosti Feelbackin henkilöstötyytyväisyyskyselyn avulla osana muuta päivittäistä johtamista. Mikäli kyselyissä havaitaan ongelmia, pääsemme korjaamaan asian nopeasti. Näin varmistamme, että osaajamme eivät lähde meiltä pois. Feelbackin helppo ja mutkaton lähestyminen henkilöstön tyytyväisyysmittaukseen on kasvattanut ymmärrystä henkilöstöstä ja toisaalta tehnyt asioista myös mitattavia numeroita, joita voi vertailla, summaa Antti Lehto yhteistyötä Feelbackin kanssa. 

 

Lue lisää Feelbackin henkilöstökokemuksen tutkimuspalveluista

Ota askel kohti vahvempaa henkilöstökokemusta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

 Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreimmat uutiset ja blogit sekä tietoa Go Onin henkilöstö- ja tutkimuspalveluista.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.