EtusivuAjankohtaistaAntti Tuiskun hiihtoseuran AT Ski Teamin edustusjoukkue on nyt valittu!

AT Ski Team06.06.2024

Antti Tuiskun hiihtoseuran AT Ski Teamin edustusjoukkue on nyt valittu!

Kuva: Ville Muranen

Tulevalla kaudella AT Ski Teamin väreissä hiihtää Antin lisäksi naisten edustusjoukkue eli Emmi Lämsä, Vilma Jylhä, Olivia Puranen, Emmi Henriksson ja Eveliina Toivanen.

Edustusjoukkueen valinnoissa vaikutti erityisesti urheilijan tausta ja potentiaali menestyä kokonaisvaltaisesti urheilijana. Valituilla urheilijoilla myös korostui into rakentaa tiimi, joka edistää yhdessä tekemistä ja hyvää yhteistyötä siksi todella tärkeänä osana vaikutti myös tiimin kokoonpanon toimivuus.

”Edustusjoukkueen rekrytoinnin aikana huomasin itsekin, että kuinka monisäikeistä tiimin rakentaminen on, sillä valintaprosessi ei ollut lainkaan yksinkertaista mutta lopulta valinnat olivat ihan päivänselviä ja olen päättämäämme lopputulokseen todella tyytyväinen. Uskon, että tällä tiimillä tullaan tavoittelemaan jokaisen hiihtäjän osalta omien tavoitteiden täyttymistä ensi kauden aikana ja odotan innolla yhteisiä leirejä näiden huikeiden urheilijoiden kanssa.”, kommentoi edustusjoukkueen valintaa Antti Tuisku.

 

AT Ski Team edustusjoukkue rekrytoitiin avoimen haun kautta

Antti Tuisku paljasti helmikuussa oman tavoitteensa harjoitella kilpaurheilijan tavoin, tavoitteenaan SM-kisat vuoden 2025 keväällä. Saman aikaisesti tuotiin julki Antin nimeä kantava hiihtoseura AT Ski Team ja seuraan avattiin naisten edustusjoukkueen julkinen ja avoin rekrytointi yhteistyökumppanina Go On. Edustusjoukkueeseen haki yli 100 lahjakasta urheilijaa, joista haastatteluprosessin avulla löydettiin sopivimmat joukkueen jäseniksi.

AT Ski Team tarjoaa edustusjoukkueen urheilijoille kattavan tukipaketin, joka sisältää mm. leiritysvuorokausia Santasportilla, 4000 € harjoitusstipendin, halutessaan välinesopimuksen Peltosen kanssa sekä paljon muuta. Jokaisella urheilijalla on kuitenkin jo ennestään omia kumppanisopimuksia, jotka jatkuvat samaan tapaan kuin aiemmin.

AT Ski Teamin toiminnassa on mukana seuran hallituksen lisäksi Antti Tuiskun valmentajana toimiva Reijo Jylhä. Reijo tulee vastaamaan myös edustusjoukkueen leirien kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja ohjaamisesta. Edustusjoukkueen urheilijoilla säilyy normaaliin tapaan henkilökohtaiset valmentajat.

 

AT Ski Teamin edustusjoukkue odottaa erityisesti yhdessä tekemistä

Edustusjoukkueen urheilijoiden keskuudessa uudelle kaudelle lähdetään todella positiivisilla ja innostuneilla mietteillä.

”Hain mukaan tähän joukkueeseen, sillä koin, että tässä yhdistyy tosi monipuolisesti kokonaisvaltainen harjoittelu, sekä fyysinen että psyykkinen, mutta myös huippu-urheilijoille tarpeellinen ymmärrys kaupallisen puolen kehittämisestä. Olen tosi iloinen koko tästä tiimistä ja siitä, että pian päästään jo yhdessä treenaamaan.”, kommentoi valintaansa Emmi Henriksson.

”Tykästyin heti siihen, että nyt ollaan rakentamassa jotain täysin uudenlaista mallia rakentaa edustusjoukkuetta, joten olen innolla aloittamassa uutta kautta tässä seurassa ja joukkueessa. Ensivaikutelma koko joukkueesta on tosi positiivinen.”, vastaa joukkueen kuopus Olivia Puranen.

”Uskon, että tällä joukkueella tulee rakentumaan todella tiivis yhteistyö, jossa osataan tsempata toisiamme kohti parempia suorituksia mutta ei unohdeta siinä samalla pitää kivaa. Olen itse valmis hakemaan itseltäni parhainta menestystä, jotta yhdessä olemme joukkueena vahvempia.”, sanoo Vilma Jylhä näkökulmastaan.

”Tuki, yhteenkuuluvuus, arvostus ja toisten huomioiminen mutta myös kovaa treenaaminen – nämä uskon erityisesti yhdistävän meitä joukkueena mutta myös seurana. Olen todella otettu, että pääsin osaksi tätä kokonaisuutta.”, miettii Emmi Lämsä valinnastaan.

”Koin tämän joukkueen suureksi mahdollisuudeksi kehittyä ja kasvaa monipuolisesti urheilijana. Uskon, että tämä joukkue ja seura tuo minulle merkittävästi lisäarvoa omalle urheilijan polulleni.”, kommentoi Eveliina Toivanen odotuksiaan.

Go Onilla on ilo olla mukana tukemassa AT Ski Teamia. Pääsette jatkossa tutustumaan kaikkiin valittuihin urheilijoihin myös Go Onin sivuilla.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreimmat uutiset ja blogit sekä tietoa Go Onin henkilöstö- ja tutkimuspalveluista.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.