EtusivuMeistäGo On historiaa

Go On historiaa

Go On syntyy

Vuonna 2005 perustettu Go On -henkilöstövuokrausyritys laajeni jo seuraavana vuonna franchising-ketjuksi. Franchising-yrittäjinä aloitti useita ammattilaissarjoissa menestyneitä joukkueurheilijoita. Urheilu onkin ollut mukana vahvana teemana Go On -ketjun toiminnassa ja ulkoisessa ilmeessä.

Vuonna 2013 Go On -ketjun omistus siirtyi Jyväskylän toimipisteen yrittäjille. Omistajamuutosten jälkeen toimintaa kehitettiin entistä kokonaisvaltaisemmaksi henkilöstöpalveluiden palvelukonseptiksi.

Feelback historiaa

Feelback Oy:n syntysanat lausuttiin jo vuonna 2001. 2000-luvun yhdeksi suurimmista megatrendeistä nousi tarve tiedon keräämiselle ja kyky analysoida hankittua dataa. Feelback Oy:n tutkimuspalvelut perustettiin vastaamaan juuri tähän tarpeeseen. Yrityksen alkuvuosina tietoa kerättiin ainoastaan asiakaskohtaamisissa ja tarve palautteen taltiointitapojen kehittämiselle syntyi.

Feelbackin kaksikymmenvuotisen historian ajalle on osunut poikkeuksellisen paljon koko ihmiskuntaa mullistaneita tapahtumia. Erityisesti tarjolla olevan informaation määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Tätä kautta myös datan analysoinnin ja jatkokäytön merkitys on noussut aivan uuteen arvoonsa. Todennetusta tiedosta on tullut kallisarvoista pääomaa ja yritysten liiketoimintaa aidosti ohjaava tekijä.

Go On Group syntyy ja palvelutarjonta laajenee

Heinäkuussa 2022 pääomasijoittaja Korona Invest tuli Go On -konsernin pääomistajaksi. Järjestelyssä syntyneen Go On -yhtiökokonaisuuden myötä pystyimme tarjoamaan asiakkaillemme yhä kattavampia henkilöstöpalveluita sekä tiedolla johtamisen palveluita.

Go On Group tänään

Go On on paikallisen työelämän asiantuntija ja henkilöstökumppani, joka toimii nykyisin 25 paikkakunnalla eteläisestä Suomesta Lappiin asti.

Go Oniin kuuluu myös tutkimuspalveluita tarjoava ja henkilöstön hyvinvoinnin mittaamisen edelläkävijä Feelback-tutkimusyksikkö.