Työllisty kauttamme valtralle

Valtran tehtaalla Suolahdessa tehdään maailman parasta traktorikokemusta – tule osaksi menestystarinaa! Valtran tuotteiden kysynnän jatkaessa vakaata kasvuaan etsimme traktoritehtaalle lisää tekijöitä. Go On Yhtiöt toimii Valtran henkilöstökumppanina rekrytoinneissa.

Etsimme nyt traktoritehtaan kokoonpanolinjalle ja voimansiirtotehtaalle asentajia sekä tuotannon materiaaliosastolle materiaalinkäsittelijöitä eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Oletko etsimämme joustava ja positiivisen asenteen omaava tekijä?

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä kasvavan liiketoiminnan parissa sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työ on sisätyötä valoisassa ja siistissä tehdasympäristössä. Etuihimme kuuluvat työterveyshuolto, erilainen harrastustoiminta sekä edullista ja maittavaa ruokaa tarjoava henkilöstöravintolamme. Palkkatasomme on erittäin kilpailukykyinen, työpaikkakiusaamiselle on meillä nollatoleranssi ja olemme savuton työpaikka.

Jätä hakemus ja tule mukaan rentoon työporukkaan!

Asentajia Valtran tuotantoon

Kokoonpanotyössä käytetään erilaisia koneita ja laitteita. Tämän työn opit vain tekemällä ja siksi perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Sovit hyvin asentajaksi, mikäli sinulla on esimerkiksi auton- tai koneasentajan koulutus. Myös harrastuksen kautta hankittu kokemus vastaavanlaisista tehtävistä antaa hyvän pohjan asentajan työhön. Eduksi luetaan myös ajoneuvojen sähkö- ja ohjelmistotekniikan tuntemus. Suomen kielen taito on pakollinen.

Haluat toimia tiimissä, jossa jokaisen panos on yhtä tärkeä ja lopputuloksena on huippuluokan kotimainen traktori. Tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sorminäppäryyttä ja tarkkuutta. Sinulla on hyvä paineensietokyky, olet yhteistyökykyinen, joustava ja asenteeltasi positiivinen. Kokemustasi tärkeämpää meille on oppimiskykysi, kiinnostuksesi alaa kohtaan ja se, että työkalut pysyvät käsissäsi!

Asentaja – jätä hakemus!

Materiaalinkäsittelijöitä Valtralle

Materiaaliosastolla työntekijät huolehtivat mm. varastokeräilystä, tavaran vastaanotosta, lähettämöstä ja oikeiden osien toimittamisesta oikeaan aikaan kokoonpanolinjalle. Työ sisältää keräily- ja varastohallintaohjelmistojen sekä erilaisten materiaalikäsittelylaitteiden, kuten korkeakeräilijöiden, trukkien ja vetotrukkien käyttöä. Näistä tehtävistä tavaranvastaanotossa, lähettämössä ja ulkotrukkien ajossa tehdään töitä kahdessa vuorossa.

Nämä työt opit vain tekemällä ja siksi perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Sovit hyvin materiaaliosastolle, mikäli sinulla on kokemusta varastotöistä, erilaisten materiaalinkäsittelylaitteiden käytöstä tai omaat hyvät valmiudet näihin. Eduksi luetaan myös tuotannonohjausjärjestelmien käyttö. Suomen kielen taito on pakollinen ja tavaran vastaanotossa tarvitaan myös englannin kieltä.

Haluat toimia tiimissä, jossa jokaisen panos on yhtä tärkeä ja lopputuloksena on huippuluokan kotimainen traktori. Tehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta. Olet yhteistyökykyinen, omatoiminen, joustava ja asenteeltasi positiivinen. Kokemustasi tärkeämpää meille on oppimiskykysi ja kiinnostuksesi alaa kohtaan!

Materiaalinkäsittelijä – jätä hakemus!

Valtra Inc. kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita, joista jokainen on suunniteltu erityisesti yksittäisen asiakkaan tarpeisiin. Monipuolisuudestaan ja luotettavuudestaan tunnetut Valtran traktorit valmistetaan kestämään vaativimmat ilmastot ja takaamaan suurimman suorituskykytason rankimmissa työolosuhteissa. Valtra on AGCOn maailmanlaajuinen tuotemerkki, ja on pohjoismaiden johtava traktoreiden valmistaja, sekä yksi suosituin brändi Latinalaisessa Amerikassa. www.valtra.com

Rekrytointien yhteyshenkilöt Go Onilla - ota yhteyttä!

Essi Kalajanniska

HR-asiantuntija, SHL +358 40 173 9797

essi.kalajanniska@go-on.fi

Hanna Kuusela

HR-päällikkö, SHL +358 44 334 6315

hanna.kuusela@go-on.fi