LÄHDE ROHKEASTI KOKEILEMAAN LAPIN TAIKAA!

Go On työllistää talvisesonkiin kymmeniä eri alojen ammattilaisia ravintoloihin, myymälöihin sekä hotellialan työtehtäviin.

Lapin matkailu kasvaa kokoa ajan ja asiakkaita tulee ympäri maailmaa eli kansainvälinen meininki on taattua. Talvisesonki on tärkeää aikaa ja esimerkiksi ravintolatyöntekijöiden määrä yli viisinkertaistuu talvisesongin ajaksi. Eri alojen ammattilaisia työllistyy Lappiin ympäri Suomea sekä myös maailmalta. Lapissa luonto on kaunista sekä elämäntyyli on stressitöntä. Se tarttuu myös asiakkaisiin, jotka ovat ihania ja helppoja. Sesonki kestää viidestä kuuteen kuukautta, joten siinä ehtii jo tienaamaan hyvin.

Tarjoamme talvi- ja kevätsesonkiin niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisia töitä ja niitä on tarjoilla eri mittaisiksi työsuhteiksi. Talvisesonki kestää lokakuusta aina huhtikuulle ja osa työntekijöistä vakinaistuu myös pidemmäksi aikaa.

TÄLLÄ HETKELLÄ AVOIMET PAIKAT LÖYDÄT TÄÄLTÄ! TAI OTA SUORAAN YHTEYTTÄ JA VINKKAA ITSESTÄSI MEILLE!

rekrytoimme useille asiakkaille – jätä vain yksi hakemus!

Go On Rovaniemi toimii useiden paikallisten yritysten kumppanina rekrytoinnissa ja yhdellä hakemuksella sinulla on useita eri työllistymismahdollisuuksia. Tarjolla on töitä esimerkiksi ravintoloissa, myymälöissä sekä hotellissa. Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi kokiksi, tarjoilijaksi, vastaanottovirkailijaksi, myyjäksi tai siivoojaksi eli tarjoamme hyvin erilaisia mahdollisuuksia. Lisäksi tarjoamme myös muiden alojen työtehtäviä koko Lapin alueelle.

Santa Claus Holiday Villagen toimitusjohtaja Inga Pokka-Jääskö kannustaakin pakkaamaan laukut ja lähtemään rohkeasti reissuun töihin Lappiin. Samalla pääsee tutustumaan Rovaniemeen sekä joulupukin maahan ja saattaakin olla, että Lappiin ja lappalaisiin rakastuu niin palavasti, että ei ole enää paluuta kotiin.

Jarmo työllistyö Go Onin kautta ravintolapäälliköksi - lue tarina!

Täällä ollaan nyt ja olen ollut todella tyytyväinen, vaikka hyppäsinkin töihin kesken kuumimman sesongin. Töissä on ollut todella mukavaa ja henkilökunta on ottanut uuden päällikön omakseen.


Jarmo Saarela

Ravintolapäällikkö, Santa Claus Holiday Village

Lue lisää

GO ONIN TEHTÄVÄNÄ on ETSIÄ OIKEAT PELAAJAT OIKEILLE PELIPAIKOILLE

Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi Santa Claus Holiday Villagelle sekä Glass Resortsille. Go On Rovaniemen yrittäjä Markus Nordberg kertoo, että haastattelut voidaan tehdä etänä, jossa käydään läpi hakijan CV ja osaaminen. Nordbergin mukaan tärkeintä on löytää sopivan palveluasenteen omaavia tekijöitä.

– Olemme palveluyritys ja arvostamme henkilöstöämme. Toivomme myös, että henkilökuntamme kertoo meistä hyvää ja sana leviää muillekin. Arvostava asenne on tärkeää myös Go Onille, siksi hoidamme kaikki rekryasiat heidän kauttaan, toteaa Glass Resortsin toimitusjohtaja Petri Palkinen.

Asha tuli töihin Suomeen Arubalta ja hän kuvailee työpaikkaansa englanninkielisillä sanoilla ”magical fairytale” eli maaginen satu.

– Täällä on hyvät työolosuhteet. Koen työssäni joka päivä, että työtäni ja minua arvostetaan. Saan tehdä töitä osaavien ammattilaisten kanssa.


Asha Bhattan työskenteli Lapissa talvella 2019-2010

Kiitos Go Onille, että minut osattiin sijoittaa juuri oikeaan kohteeseen ja tehtävään ravintolan vuorovastaavaksi. Työympäristö on lumoava, revontulet ja kotamaiset iglut ovat sesonkityöläisen mukaan upeita.

AVOIMET PAIKAT Lapissa

Tarjoamme talvi- ja kevätsesonkiin niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisia töitä ja niitä on tarjoilla eri mittaisiksi työsuhteiksi. Talvisesonki kestää lokakuusta aina huhtikuulle ja osa työntekijöistä vakinaistuu myös pidemmäksi aikaa.

Tällä hetkellä avoimet paikat löydät täältä! TAI Ota suoraan yhteyttä ja vinkkaa itsestäsi meille!

Rekrytointien yhteyshenkilöt Go Onilla - ota yhteyttä!

Marjo Nordberg-Leinonen

yrittäjä +358 40 577 6587

marjo.nordberg-leinonen@go-on.fi

Markus Nordberg

yrittäjä, yksikönjohtaja +358 40 092 6354

markus.nordberg@go-on.fi

Anna Rinnekallio

HR-asiantuntija +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi