Etsimme osaajia lääketeollisuuden laitteiden valmistuksen ja tuotekehityksen tehtäviin

STERIS FINN-AQUA kehittää, valmistaa ja markkinoi prosessilaitteita lääketehtaille ja biotekniikkayrityksille. Finn-Aqua® puhdasvesitislaimet ja höyrysterilaattorit ovat alallaan käsitteitä ja yhtiöllä on vahva teknologiatausta. Yli 98 % tuotannosta suuntautuu vientiin. Tuusulassa sijaitsevassa yrityksessä työskentelee yli 180 alan ammattilaista.

STERIS FINN-AQUA kuuluu kansainväliseen STERIS Corporation –yhtymään, joka on listattu New Yorkin arvopaperipörssissä. Yhtymän liikevaihto on noin 4 mrd USD ja henkilöstöä on noin 16 000. www.steris.com 

tarjolla useita mielenkiintoisia positioita

Etsimme nyt asiakkaallemme STERIS FINN-AQUALLE tekijöitä kasvun vahvistukseksi Tuusulaan. Tarjolla on useita mielenkiintoisia positioita lääketeollisuuden laitteiden valmistuksen ja tuotekehityksen parissa. Tutustu avoimiin paikkoihin ja tule töihin Tuusulaan!

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA (SOFTWARE ENGINEER)

Suunnittelijan tehtävässä olet osa seitsämän henkilön tiimiä ja saat oman tutorin hyvän perehdytyksen varmistamiseksi. Työnkuva on moninainen eli koneet räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää koneiden toiminnan ymmärtämistä ja soveltamista sekä asiakkaan tietopuolen rajapintojen ymmärrystä (logiikat, operointipaneelit, kenttäväylät). Raportointityökalujen tuntemus ja niiden kehittäminen katsotaan eduksi. Työ sisältää jatkuvaa muutostenhallintaa ja asioiden järjestelmällistä dokumentointia. Työssä pääset matkustamaan ja tukemaan huoltoasentajia tarvittaessa asiakkaiden luona.

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA (SOFTWARE ENGINEER)

Ohutlevyseppä

Päätehtäväsi on valmistaa laitteiden ohutlevyosia sekä kokonaisuuksia. Sinulla on peruslevytyötaidot hyvin hallussa, sekä tunnet levytyössä käytettävät koneet. Osaat lukea valmistuskuvia, auki levittää sekä mitoittaa osia. Osaat myös hitsata TIG:llä. Materiaaleina valmistettavissa koneissa ja laitteissa käytetään haponkestävää ja ruostumatonta terästä. Ainevahvuudet ovat tyypillisesti 1-3 mm välillä. Valmistetut laitteet menevät lääketeollisuuteen, joten laatuvaatimukset ovat kovat. Ymmärrät tuotantoaikataulun asettamat vaatimukset, olet oma-aloitteinen ja osaat toimia ryhmässä.

Ohutlevyseppä

Laiteputkittaja / kokoonpanija

Päätehtäväsi on koneiden ja laitteiden laiteputkiasennukset ja kokoonpanotehtävät, joissa materiaalina on ruostumaton ja haponkestävä teräs. Työ sisältää putkien ja komponenttien sekä laitteen verhoilupeltien asentamista. Työssä onnistuminen edellyttää metalli- tai putkiasentajan koulutusta tai muuta teknisen alan koulutusta, TIG-hitsaustaitoa, piirustusten lukutaitoa, sekä jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Laiteputkittaja

Prosessisuunnitteluinsinööri

Prosessisuunnitteluinsinöörin tehtävä on monipuolinen, sillä pääset osallistumaan laajasti prosessisuunnittelun sekä -laskennan tehtäviin. Työnkuvaasi kuuluu prosessisuunnittelun eri vaiheet, kuten putkistosuunnittelu- ja mitoitus sekä suunnitteluohjeiden teko Steris Finn-Aquan valmistamiin sterilaattoreihin sekä vesi- ja VHP-laitteisiin. Tehtäviisi kuuluu myös PI-kaavioiden suunnittelua ja piirtämistä asiakasvaatimusten mukaisesti. Laskentaosaaminen (pumput/lämmönvaihtimet/putkistot) sekä aikaisempi kokemus prosessisuunnittelutehtävistä laitevalmistuksesta katsotaan eduksi. Olet osa viiden henkilön tiimiä ja saat alkuun oman tutorin hyvän perehdytyksen varmistamiseksi.

Paineastia-/mekaniikkasuunnittelija

Suunnittelijan tehtävässä olet osa viiden henkilön tiimiä ja saat alkuun oman tutorin hyvän perehdytyksen varmistamiseksi. Työnkuvaasi kuuluu paineastioiden (kammiot, vesilaitteiden kolonnit) sekä ohutlevypeltikuvien (runkorakenne, ovet, muut yksityiskohdat) suunnittelu. Työnjälkesi määrittelee, miltä valmis kone tulee näyttämään.

PAINEASTIA-/MEKANIIKKASUUNNITTELIJA, hakuaika on päättynyt.

Huoltoinsinööri-/teknikko (Field Service Engineer)

Huoltoinsinöörin tehtävässä toimit teknisenä tukena vastaten vianmäärityksistä ja teknisten ongelmien ratkaisemisesta ja analysoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, suunnittelun, laadun ja tuotekehityksen kanssa, jolloin mahdollisiin ongelmatilanteisiin pystytään reagoimaan ennalta ja tarvittavat muutokset saadaan implementoitua tuotantoon. Kommunikointi-ja neuvottelutaitosi ovat hyvällä tasolla, sillä keskustelet päivittäin asiakkaiden kanssa ja koulutat kenttähuoltoa teknisissä asioissa. Tehtäviisi kuuluu myös teknisten dokumenttien, huolto-oppaiden ja menettelytapojen luontia ja päivittämistä.

Huoltoinsinööri-/teknikko (Field Service Engineer), hakuaika on päättynyt.

Laatuinsinööri (Quality Engineer)

Laatuinsinöörin tehtävässä ylläpidät ja kehität laatujärjestelmää (ISO9001) yhdessä esimiesten ja henkilöstön kanssa. Vastaat prosessien ja tarvittavien laatumenetelmien kehittämisestä ja kehitysprojektit läpi esimerkiksi LEAN periaatteita ja menetelmiä hyödyntäen. Osallistut sisäisiin ja ulkoisiin auditointeihin sekä poikkeamien seurantaan ja tuet vastuuhenkilöitä.

Laatuinsinööri (Quality Engineer), hakuaika on päättynyt.

Vientiassistentti

Vientiassistentin tehtävässä työskentelet asiakaspalvelun, tilaustenkäsittelyn ja vientidokumenttien parissa. Teet tiivistä yhteistyötä myyntikonttoreiden, projektipäälliköiden, talous- ja ostopuolen sekä logistiikan kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii vankkaa osaamista ja kokemusta huolinta- ja/tai logistiikkapuolen vientitehtävistä. Toivomme hakijalta ammattikorkeakoulutason koulutusta kaupalliselta tai logistiikkapuolelta sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta.

Vientiassistentti, hakuaika on päättynyt.

Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijän työtehtävät koostuvat monipuolisesti tavaran vastaanotosta, keräilystä, hyllytyksestä, vastaanottotarkastuksesta, inventoinnista sekä kuormien purusta ja lastauksesta. Työssäsi tulet käyttämään sekä vastapaino- että työntömastotrukkeja, joten näiden koneiden aiempi käyttökokemus katsotaan eduksesi. Hakuaika on päättynyt.

Tutustu tuotevideoihin

Rekrytointien yhteyshenkilöt Go Onilla – ota yhteyttä!

Maarit Halonen

yksikönjohtaja / yrittäjä, SHL +358 44 084 5556

maarit.halonen@go-on.fi

Jussi Reilin

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 50 525 9153

jussi.reilin@go-on.fi

Kati Kulin

henkilöstöjohtaja +358 40 716 0379

kati.kulin@go-on.fi