Haemme kesätyöntekijöitä SSAB:n Raahen ja Hämeenlinnan tehtaille

Haluatko mukaan matkalle kohti fossiilivapaata terästuotantoa? Etsimme juuri Sinua, joka olet oma-aloitteinen, aikaansaava ja kiinnostunut terästeollisuuden monipuolisista tehtävistä. Rakennamme jokaisen työpäivämme turvallisuuden kautta. Me valitsemme turvallisuuden, valitsethan sinäkin.

Meillä on avoinna satoja työpaikkoja eri prosesseissa laajasti tehtaiden alueilla. Meillä saat hyvän perehdytyksen työhön, työhön tarvittavat koulutukset (esim. työturvallisuuskorttikoulutus) ja työyhteisömme tuen. Monen meistä työura yhtiössä on alkanut kesätöiden kautta. Tehtaillamme on hyvä yhteishenki ja toivotamme Sinut tervetulleeksi joukkoomme!

Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle 2022. Edellytämme 18 vuoden ikää, suomen kielen taitoa ja valmiutta tehdä vuorotyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä yhtiössämme. Liity mukaamme matkalle kohti fossiilivapaata terästuotantoa!

Tänä vuonna meillä on tässä kesätyöntekijähaussa yhteistyökumppanina Go On Yhtiöt. Videohaastattelut voivat olla osa prosessia tehtävästä riippuen. Jos se kuuluu tehtävään, saat siitä erillisen sähköpostiviestin yhteistyökumppanimme Go Onin HR-asiantuntijoilta. Rekrytointiprosessiin kuuluu terveystarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisää tietoa hakuprosessistamme löydät täältä.

Muut SSAB:n kesätyöhaut löydät täältä.

Avoimet kesätyöpaikat Raahen tehtaan tuotannossa, kunnossapidossa ja laboratorioissa

SSAB:n Raahen tehtaalla valmistetaan ns. standardi-, premium- ja erikoisteräksiä. Päätuotteita ovat kuumavalssatut levyt ja kelatuotteet. Tehdas on kooltaan noin 500 hehtaarin suuruinen alue, joka sisältää tehtaita tehtaan sisällä. Kahdessa masuunissa valmistetaan raakarautaa, joka jalostetaan teräkseksi terässulatolla. Sulasta teräksestä tehdään teräsaihioita, jotka valssataan tuotteiksi kuumavalssaamolla. Tehdasalueella on myös oma satama ja yksi Suomen suurimmista laboratoriokokonaisuuksista. Alueella työskentelee noin 2500 SSAB:n omaa työntekijää sekä satoja urakoitsijoiden ja yhteistyökumppaneiden edustajia.

Tuotannossa haemme kesälomittajia satamaan, rautatuotantoon, terästuotantoon ja valssaamolle. Tehtävänimikkeitä ovat esim. patterikoneenkuljettaja, veturinkuljettaja, sulattaja, valaja, siltanosturinkuljettaja, polttoleikkaaja ja ahtaaja. Tuotannon tehtävät ovat pääsääntöisesti vuorotyötä.

Siltanosturinkuljettajia haetaan sekä terästuotantoon että valssaamolle. Uusien nosturinkuljettajien työsuhteet alkavat jo maalis-/huhtikuussa, joten jos olet näistä paikoista kiinnostunut, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Annamme tarvittavan koulutuksen tähän tehtävään. Siltanosturinkuljettajan työt ovat vuorotyötä.

Kunnossapidon työtehtävät sijoittuvat monipuolisiin tehtäviin sähkö- ja mekaanisessa kunnossapidossa sekä kiinteistöhuollossa että materiaalipalveluissa. Tehtävänimikkeitä ovat esim. sähköasentaja, kunnossapitoasentaja ja varastotyöntekijä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Laboratorioiden työtehtävät sijoittuvat erilaisiin laboratorioiden toimintoihin, joissa työtä tehdään joko vuorossa tai päivätyönä. Pääalueet ovat tuotannon testauslaboratorio, kehityslaboratoriot, analyysilaboratoriot ja ainestodistustoimisto. Tehtävänimikkeitä ovat esim. näytteenkäsittelijä, koneistaja, testaaja, laborantti ja todistusten tarkastaja.

Haku Raahen kesätyöpaikkoihin on auki 31.3.2022 saakka, mutta haethan mahdollisimman pian, jotta olet mukana valinnoissa heti alusta alkaen.

Jos sinulla on jotain kysyttävää hakuun liittyen, tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta kesarekry.raahe@ssab.com.

Avoimet kesätyöpaikat Hämeenlinnan tehtaan tuotannossa, kunnossapidossa ja tehdaspalvelussa

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan päätuotteita ovat kylmävalssatut metalli- ja maalipinnoitetut teräsnauhat ja -rainat. Metallipinnoitettuja tuotteita käytetään muun muassa autoteollisuudessa ja rakentamisessa. Maalipinnoitettujen GreenCoat-tuotteiden käyttökohteita rakennusteollisuudessa ovat muun muassa kattotuotteet, julkisivupaneelit ja sadevesijärjestelmät. Hämeenlinnassa on noin 1000 työntekijää.

Tuotannossa työtehtävät sijoittuvat tuotantoprosessin eri vaiheisiin, kuten prosessin valvontaan, laaduntarkkailuun ja lähetystoimintoihin. Tehtäviä ovat esimerkiksi nosturinkuljettaja, kelaaja sekä pakkaus- ja lähetystehtävät.

Kunnossapidon monipuoliset työtehtävät sijoittuvat sähkö- ja mekaaniseen kunnossapitoon.

Tehdaspalveluun haemme kesän ajaksi varastotyöntekijöitä, LVI-asentajaa, siistijää sekä kirvesmiestä.

Haku Hämeenlinnan kesätyöpaikkoihin on auki 6.3.2022 saakka, mutta haethan mahdollisimman pian, jotta olet mukana valinnoissa heti alusta alkaen.

Jos sinulla on jotain kysyttävää hakuun liittyen, tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta kesarekry.hameenlinna@ssab.com.

 

 

 

 

SSAB:n tavoitteena on siirtyä vaiheittain kohti fossiilivapaata terästuotantoa. Raahen tehtaalla muutoksen tekninen suunnittelu käynnistyi vuonna 2020. Mikäli muutos toteutuu suunnitellussa aikataulussa, tehtaalla valmistetaan eriä fossiilivapaasti tuotettua terästä vuonna 2030. Lue lisää matkastamme kohti 100 %:n fossiilivapautta ssab.fi/fossiilivapaa . Tutustu Raahen tehtaaseen osoitteessa ssab.fi/raahe ja Hämeenlinnan tehtaaseen osoitteessa ssab.fi/hameenlinna

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq Tukholmassa ja toissijaisesti Nasdaq Helsingissä. www.ssab.com. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter ja YouTube.

 

SSAB on mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Tavoitteenamme on hyvä kesätyökokemus niin sinulle kuin meillekin. Lue lisää kampanjasta osoitteesta https://kesaduuni.org/