Lappiin töihin joulupukin maahan!

Santa Claus Holiday Village työllistää talvisesonkiin kymmeniä eri alojen ammattilaisia ravintoloihin, myymälöihin sekä hotellialan työtehtäviin.

 

LÄHDE ROHKEASTI KOKEILEMAAN LAPIN TAIKAA!

Lapin matkailu kasvaa kokoa ajan ja asiakkaita tulee ympäri maailmaa eli kansainvälinen meininki on taattua. Talvisesonki on tärkeää aikaa ja esimerkiksi ravintolatyöntekijöiden määrä yli viisinkertaistuu talvisesongin ajaksi. Eri alojen ammattilaisia työllistyy Lappiin ympäri Suomea sekä myös maailmalta.

Santa Claus Holiday Villagelle on tärkeää työntekijöiden aurinkoisuus ja ahkeruus sekä asiakkaiden kohtaaminen. Työpaikan parhaina puolina toimitusjohtaja Inga Pokka-Jääskö näkee sen, että yritys on pitkän historian omaava perheyritys ja Lapissa luonto on kaunista sekä elämäntyyli on stressitöntä. Se tarttuu myös asiakkaisiin, jotka ovat ihania ja helppoja. Sesonki kestää viidestä kuuteen kuukautta, joten siinä ehtii jo tienaamaan ihan hyvin.

GO ONIN TEHTÄVÄNÄ ETSIÄ OIKEAT PELAAJAT OIKEILLE PELIPAIKOILLE

Go On Rovaniemi toimii Santa Claus Holiday Villagen kumppanina rekrytoinnissa. Tarjolla on töitä ravintoloissa, myymälöissä sekä hotellissa. Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi kokiksi, tarjoilijaksi, vastaanottovirkailijaksi, myyjäksi tai siivoojaksi eli löytyy hyvin erilaisia tehtäviä. Lisäksi tarjoamme myös muiden alojen työtehtäviä koko Lapin alueelle.

Inga kannustaakin pakkaamaan laukut ja lähtemään rohkeasti reissuun töihin Lappiin. Samalla pääsee tutustumaan Rovaniemeen sekä joulupukin maahan ja saattaakin olla, että Lappiin ja lappalaisiin rakastuu niin palavasti, että ei ole enää paluuta kotiin.

AVOIMET PAIKAT joulupukin maassa

Tarjoamme talvi- ja kevätsesonkiin niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisia töitä ja niitä on tarjoilla eri mittaisiksi työsuhteiksi. Talvisesonki kestää lokakuusta aina huhtikuulle ja osa työntekijöistä vakinaistuu myös pidemmäksi aikaa.

Tällä hetkellä avoimet paikat löydät täältä! TAI Ota suoraan yhteyttä ja vinkkaa itsestäsi meille!

Rekrytointien yhteyshenkilöt Go Onilla - ota yhteyttä!

Marjo Nordberg-Leinonen

yksikönjohtaja / yrittäjä, SHL +358 40 577 6587

marjo.nordberg-leinonen@go-on.fi