Suomen Mm-ralli 2021

Miltä kuulostaisi työskennellä Suomen suurimmassa kansainvälisessä tapahtumassa? Tule töihin MM-Ralliin 1.-3.10.2021 ja koe Suomen MM-rallin karnevaalitunnelma aitiopaikalta!

Rally Finland houkuttelee ihmisiä ympäri maailman Keski-Suomeen seuraamaan maailman parhaiten järjestettyä MM-Rallia. Haluatko päästä työskentelemään legendaarisessa rallitunnelmassa maailmanluokan tähtien ympäröimänä? Nyt se on mahdollista: Etsimme joukkoomme lipunmyyjiä ja järjestyksenvalvojakortin omaavia järjestyksenvalvojia.

Rallityyppinä olet ensimmäinen kontakti kisavieraisiin, tervehdit kisavieraita ottaen heidät iloisesti vastaan palvelutilanteessa, hymysi ei hyydy hankalammissakaan paikoissa. Mikäli olet ulospäinsuuntautunut 5 tähden asiakaspalveluhenkilö, voit olla etsimämme tekijä! Tule tekemään unohtumatonta rallitapahtumaa kanssamme!

Jätä hakemus ja koe rallifiilis aitiopaikalta!

JÄRJESTYKSENVALVOJAT
LIPUNMYYJÄT

Go On Yhtiöt on Suomen MM-Rallin Event Supplier ja virallinen henkilöstöpalvelutoimittaja. Rally Finland on Suomessa vuosittain ajettava FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailu. Nopeista sorateistään ja näyttävistä hypyistään kuuluisa ralli järjestetään perinteisesti Keski-Suomessa, keskuspaikkanaan Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus. Pohjoismaiden suurimpiin vuosittaisiin urheilutapahtumiin kuuluva ralli ajetaan 1.-3.10.2021.