Platom – rekrytoinnit

Etsimme osaavia ydinvoimatekniikan asiantuntijoita

Platom Oy on johtava yksityinen ydinvoima-alan asiantuntija Suomessa. Vuodesta 1998 yritys on erikoistunut toimimaan luotettavana kumppanina vaativissa toimintaympäristöissä. Platom tarjoaa asiantuntijapalveluita ja toimituksia, jotka vastaavat alan luvitus- ja laatuvaatimuksia. Keskeisiä palveluitamme ovat luvituksen tuki, muutostyöt ja UF6 -ratkaisut.

Asiakkaitamme ovat ydinvoima-alan toimijat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Toimipisteemme sijaitsevat Mikkelissä, Raumalla, Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Lue lisää Platomista osoitteessa www.platom.fi

Etsimme jatkuvasti osaavia ydinvoimatekniikan asiantuntijoita Platomin tiimiin. Rekrytoinneissa henkilöstökumppanina toimii Go On Yhtiöt. Tutustu avoimiin paikkoihin alla olevista linkeistä tai jätä avoin hakemus.

Avoimet paikat

Myyntijohtaja (Haku on päättynyt.)

Teollisuuden B2B-myyjä, Helsinki (Haku on päättynyt.)

Talousjohtaja (CFO), Mikkeli (Haku on päättynyt.)

Konetekniikan asiantuntija, Rauma (Haku on päättynyt.)

Sähkötekniikan asiantuntija, Helsinki (Haku on päättynyt.)

KESÄTYÖHAKU 2019

Kesätyöntekijänä pääset tutustumaan ydinvoimatekniikan asiantuntijoiden työhön ja soveltamaan teoriaopintojasi käytäntöön. Voit olla esimerkiksi kone-, energia-, sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan insinööriopiskelija tai teekkari. Platomin kesätyöhaku on päättynyt 15.2.2019.

Jatkuva haku

Avoin hakemus Platomille

Avoin hakemus Platomille  Harjoittelija/opinnäytetyöntekijä

Harjoittelijana pääset tutustumaan ydinvoimatekniikan asiantuntijoiden työhön ja soveltamaan teoriaopintojasi käytäntöön. Opinnäytetöissä pyrimme hyödyntämään opiskelijoiden ennakkoluulotonta tapaa hakea ratkaisua asiakkaidemme ongelmiin.

Rekrytointien yhteyshenkilöt Go Onilla

Anna Orava

HR-päällikkö, SHL +358 44 585 9886 anna.orava@go-on.fi

Juuso Kangaskorpi

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 40 585 9885 juuso.kangaskorpi@go-on.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt pelin päällä työnhausta ja työelämästä!