liity Go On Myyntiliigaan!

Suomi menestyy myymällä ja tulevaisuudessa huippumyyjiä tarvitaan entistä enemmän. Go On vastaa tähän tarpeeseen kokoamalla myynnin tulevaisuuden tekijät yhteen. Missiomme on nostaa myynnin arvostus ja osaaminen uudelle tasolle sekä avata paljon uusia uraetenemismahdollisuuksia myynnin ammattilaisille.

Myyntiliiga on Go Onin oma, luottamuksellinen yhteisö tulevaisuuden myynnin osaajille. Voit olla uraasi vasta aloitteleva myyjä tai jo kannuksesi hankkinut ammattilainen, pääasia on se, että sinä haluat tehdä myyntityötä nyt ja tulevaisuudessa ja etsit uusia haasteita B2B-myynnin parista.

Liittymällä Go Onin myyntiliigaan saat heti ensimmäisenä tietoa B2B-myynnin avoimista työpaikoista ja uramahdollisuuksista. Kaikki paikat eivät suinkaan tule julkiseen hakuun, vaan osaavia B2B-myyjiä haetaan jatkuvasti, hiljaisesti ja kulissien takana. Järjestämme myyntiliigan jäsenille erilaisia tapahtumia, webinaareja sekä sparraamme myyntiliigalaisia urakehityksen osalta, luottamuksellisesti. 

Älä siis aikaile vaan rekisteröi heti tietosi järjestelmäämme ja liitä mukaan CV. Vastaa myös avoimiin kysymyksiimme, muuten haluamme tehdä tämän sinulle helpoksi ja voit täyttää tietoja itsestäsi juuri sen verran kuin haluat.

 Liity Myyntiliigaan

Myyntiliigan koutsit Go Onilla

Petteri Hakala

Koutsi +358 400 772 723

petteri.hakala@go-on.fi

Katriina Rantanen

Koutsi +358 50 477 7966

katriina.rantanen@go-on.fi