kesätyöhaku 2021 on käynnissä

Haemme nyt satoja KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ  kesäksi 2021! Tarjolla on runsaasti työtehtäviä eri puolella Suomea muun muassa ravintola-alalta, metallialalta ja teollisuudesta. Liity työelämän ykkösketjuun ja kerrytä arvokasta työkokemusta Go Onin joukkueessa!

Kesätyöntekijänä voit olla vasta urasi alussa, tai jo kokeneempi tekijä. Tärkeimpänä pidämme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää työmotivaatiota! Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta, vaan halu ja kyky oppia uutta vievät pitkälle.

Katso avoimet kesätyöpaikat tai jätä avoin hakemus. Kerrothan hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja miltä alueelta etsit töitä. Me autamme juuri sopivan työpaikan löytämisessä. Ole nopea, odotamme hakemustasi!

aVOIMET KESÄTYÖPAIKAT / etelä-pohjanmaa

Etsimme Ähtärin Hotelli Mesikämmeneen, luonnon omaan hotelliin kesälle 2021 ammattitaitoisia KOKKEJA ja TARJOILIJOITA. Katso Hotelli Mesikämmenen avoimet paikat.

Etsimme Ähtärin Snowpanda Deli & Cafe KOKKEJA ja TARJOILIJOITA. Katso Snowpanda Deli & Cafen avoimet paikat.

Etsimme Tuuriin asiakkaallemme Veljekset Keskiselle TARJOILIJOITA, LOUNAS- ja A LA CARTE KOKKEJA, VASTAANOTTOVIRKAILIJOITA, PIKARUOKATYÖNTEKIJÖITÄ ja KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ kesälle 2021 määräaikaisiin työsuhteisiin! Katso Veljekset Keskisen avoimet paikat.

Etsimme Pancho Villaan KOKKEJA Seinäjoelle kesäkaudelle 2021! Etsimämme kokit kykenevät itsenäiseen työskentelyyn lounaan ja a la carte ruokien valmistamisessa.

Etsimme Etelä-Pohjanmaan alueella sijaitseville asiakasyrityksillemme reippaita ja oppimiskykyisiä KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin teollisuuden tehtäviin.

Etsimme asiakkaallemme Seinäjoen päheimpään siipiravintola Wingoon TARJOILIJAA.

aVOIMET KESÄTYÖPAIKAT / KANTA-HÄME

Haemme kesätyöhön asiakkaallemme Original Sokos Hotelli Vaakunan Ravintola Le Blasoniin A la Carte- kokkia ja A la Carte- tarjoilijoita Hämeenlinnaan!

aVOIMET KESÄTYÖPAIKAT / Keski-suomi

Etsimme Kaskipuu Oy:lle Viitasaaren tehtaalle reippaita SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ, joilla asenne ja motivaatio työtä kohtaan on kohdillaan. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotannossa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut työtehtäviin. Tärkeintä on oikea asenne! 🎯

aVOIMET KESÄTYÖPAIKAT / Keski-POHJANMAA

Nyt haemme asiakkaallemme Pouttu Oy:lle kymmeniä KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ elintarviketeollisuuteen Kannuksen tehtaalle. Etsimme ripeitä ja reippaita tekijöitä tulevalle kesälle 2021. Työskentely tapahtuu viileässä tehdasympäristössä, missä työtehtäviisi kuuluvat vaihtelevat työt elintarvikkeiden valmistamisen ja pakkaamisen parissa sekä lähettämön eri tehtävät. Työtehtäviin perehdytetään, joten aikaisempaa työkokemusta et tarvitse, mutta se katsotaan eduksi.

aVOIMET KESÄTYÖPAIKAT / POHJOIS-POHJANMAA

Haemme asiakkaallemme Woodcomp-yhtiöille useita TYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISEEN PUURAKENTAMISEEN eri työtehtäviin kesäsesongin ajaksi ja pidempiaikaisiin työsuhteisiin.

aVOIMET KESÄTYÖPAIKAT / Lappi

Haemme Veljekset Vaaralle Tervolaan TEOLLISUUDEN KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ vuodelle 2021. Työt ovat erilaisia saha- ja puuteollisuuden työtehtäviä. Perehdytämme sinut työtehtäviin, joten aiempaa työkokemusta ei vaadita. Eduksi katsotaan aiempi teollisuuden, rakennusalan, pintakäsittelyn tai kunnossapidon osaaminen sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Etsimme Kuusamon Talonpöydän Oulangan kansallispuistossa sijaitsevaan ravintolaan kahta erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaavaa KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ palvelemaan kahvion asiakkaita kesällä 2021.

Liikenneasema Mäkipeura Tervolassa etsii riveihinsä asiakaspalvelualtista ja ammattitaitoista kokkia taikomaan maittavat ruoat asiakkailleen!

Etsimme nyt Recover Nordic Oy:lle Kuusamoon rakennussaneeraajia kokoaikaisiin, eri pituisiin työsuhteisiin.

 

aVOIMET KESÄTYÖPAIKAT / Uusimaa

Etsimme asiakasyrityksellemme Hyvinkäälle lisää TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ rakennusalan kuivatuotteiden tuotantoon. Haussa on pitkäaikainen ja sitoutunut luottopelaaja osaksi ammattitaitoista työporukkaa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Hyvinkäälle lisää PROSESSITYÖNTEKIJÖITÄ rakennusalan kuivatuotteiden tuotantoon. Haussa on pitkäaikainen ja sitoutunut luottopelaaja osaksi ammattitaitoista työporukkaa.

Haemme nyt asiakkaallemme, Onni Forsell Oy:lle Rajamäelle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme nyt asiakkaallemme Ravintola Obelixille À LA CARTE-KOKKIA kesäksi, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Katso kaikki avoimet työpaikat

Vastuullinen kesäduuni 2021

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin.


Lue lisää

TOP 4 vinkit kesätyöhakuun

1) Tärkeintä on olla ajoissa liikkeellä!
Kesään on vielä aikaa, mutta parhaat työpaikat voivat mennä jo pian.

💡Hakuvahdilla saat heti tiedon meidän uusista paikoista ➡️ www.go-on.fi/hakuvahti/

2) Kannattaa panostaa ansioluetteloon, joka kertoo nopealla silmäyksellä aiemman kokemuksen ja osaamisen.

💡Go On CV-Koneella voit tehdä helposti itsellesi ansioluettelon ➡️ www.go-on.fi/cv-kone/

3) Hyvä hakemus ajoissa.
Hakemuksen ei tarvitse olla pitkä, kunhan se keskittyy omaan osaamiseesi ja siihen, mitä yritys hakee.

💡Meillä hakemuksia käydään lävitse jo hakuaikana eli erotu joukosta olemalla ensimmäisten joukossa!

4) Yksi hakemus, monta mahdollisuutta.

💡Haemme satoja kesätyöntekijöitä ja yhdellä hakemuksella pääset käsiksi useisiin paikkoihin. Me autamme juuri sopivan työpaikan löytämisessä.