Ikimuistoinen ja iloinen kesätyöpaikka haussa?

Jukupark Kalajoki on Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitseva huvi- ja vesipuisto. Puisto koostuu erilaisista puuhakohteista, vesiliukumäistä ja uima-altaista. JukuPark Kalajoen uutuuksina kesällä 2023 JukuPirates-vesiseikkailu ja merirosvolinna! Puistosta löytyy myös mm. hurja Merirosvo kiipeilymaa, Fantazy-minigolfalue, hauskat polkuveneet sekä sähköiset törmäilyveneet. JukuParkin vieressä on koko perheen SeikkailuGolf sekä terassiravintola Kompassi.

Työtehtäviä Jukuparkin alueella

Grillit ja kioskit
Tässä työpisteessä valmistat grilliherkkuja ja myyt kioski- ja kahvilatuotteita. Eduksesi aikaisempi kokemus esimerkiksi jäätelö- tai grillikioskilta, mutta tärkeimpänä ominaisuutena pidämme iloista persoonaa ja asiakaspalvelutaitoja. Asiakaspalvelutehtävissä edellytämme suomen kielen taitoa, mutta avustavissa tehtävissä se ei ole välttämätön. Hygieniapassi eduksi. Terassialueella työntekijän on oltava 18-vuotias ja anniskelupassilla varustettu tekijä. Muut kesätyöntekijät grilleillä ja kioskeilla voivat olla vähintään 16v.

Huoltotyöntekijät
Tämä työtehtävä sisältää erilaisia huoltotehtäviä Jukuparkin alueella. Eduksesi on esimerkiksi se, että olet rakennus- tai LVI-puolen opiskelija tai muutoin tekevä ja osaava kaveri. Lisäksi työtehtävät sisältävät esim. valvontatöitä törmäilyveneillä, ruohonleikkausta sekä siistijän työtehtäviä. Työtehtävät voivat alkaa jo keväällä, kun lumet sulavat. Keväällä tehdään mm. altaiden hiontaa, maalaustöitä ja muita erilaisia huoltotoimenpiteitä alueella. Kesällä työt ovat huolto- ja ylläpitopainotteisia. Vähintään 17v.

Lipunmyynti ja infopiste
Tässä työtehtävässä työskentelet lipunmyynnin lisäksi alueen infopisteellä, jossa sijaitsee myös ensiapupiste. Edellytämme suomen kielen taitoa. Kaikki muu kielitaito ja aikaisempi kokemus kassatyöskentelystä on sinulle eduksi. Tähän tehtävään sopii hyvin myös esimerkiksi terveydenhoitoalan opiskelija. Vähintään 17v.

Puistotyöntekijä
Tässä työtehtävässä pidät huolta alueen siisteydestä ja autat muita työpisteitä tarvittaessa. Voit myös ilahduttaa alueen lapsia olemalla Juku-maskotti. Asiakaspalvelu kuuluu olennaisesti myös tähän työtehtävään. Vähintään 16v.

Uinninvalvoja vesiliukumäki alueille
Tähän työtehtävään haemme vastuullisia tekijöitä, jotka valvovat vesiliukumäkialueiden turvallisuutta. Opastat asiakkaita ja valvot aluettasi. Suomen kielen taito on edellytys työtehtävään. Muu kielitaito, ensiaputaidot ja uinninvalvojakurssi plussaa! Vähintään 17v.

Kaikissa Jukuparkin työtehtävissä töitä tarjolla väh. 20h/vk 

 

Hae kesätyötä

 

Työtehtäviä seikkailugolfissa

Tarjoilija
Työtehtäviin Terassiravintola Kompassissa kuuluu aurinkoinen asiakaspalvelutyö sekä ravintolan kassalla työskentely ja tarjoilijan työtehtävät. Lisäksi pidät huolta siitä, että ravintolasali, terassialue ja työpiste pysyvät siistinä. Voit olla esimerkiksi ravintola- tai matkailualan opiskelija. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus ravintola- ja kassatyöstä, tilityksestä sekä hygienia- ja/tai anniskelupassi. Edellytämme suomen kielen taitoa ja kaikki muu kielitaito on sinulle eduksi. Työt alkavat kesäkuun alussa ja voivat kestää elokuun loppuun. Terassiravintola Kompassi on avoinna kesällä pääsääntöisesti klo 11-23.

Kokki
Terassiravintola Kompassissa on kesäkuukausina tarjolla herkullinen TexMex-buffet ja pienempään nälkään muita ruokavaihtoehtoja sekä juomia.
Kokin työtehtäviin täällä et tarvitse kokemusta Á la carten puolelta vaan riittää, että sinulla on alan koulutus sekä työkokemusta keittiön puolella toimimisesta. Työ pitää sisällään paljon valmistelevaa ja ylläpitävää työtä. Työ on toisinaan hektistä, joten sinulla tulee olla hyvä paineensietokyky, jotta asiat rullaavat kiireestä huolimatta moitteettomasti.
Kokilta odotetaan lisäksi asiakaspalvelutaitoja, yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta vastaamaan itsenäisesti keittiönpuolen asioista ja siisteydestä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työaika on arviolta 9.30-20/21. Työt alkavat kesäkuun alussa ja voivat kestää elokuun loppuun.

Ravintolavastaava
Ravintolavastaavalta odotetaan kokemusta vastaavan tehtävistä sekä alan koulutusta. Lisäksi sinulla tulee olla esimies- ja asiakaspalvelutaitoja, yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta vastaamaan itsenäisesti Terassiravintola Kompassin asioista. Työ on toisinaan hektistä, joten sinulla tulee olla hyvä organisointi- ja paineensietokyky, jotta saat asiat rullaamaan kiireestä huolimatta moitteettomasti. Eduksesi luetaan, mikäli omaat kokemusta työvuorosuunnittelusta, tilauksista, inventaariosta ja muista esimiestehtävistä. Taskustasi löytyy tietysti myös hygienia- ja anniskelupassi. Edellytämme suomen kielen osaamista. Työtä on arkisin sekä viikonloppuisin ja pääsääntöisesti työaika on arviolta klo 8-16/17. Palkkaus neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

 

Hae kesätyötä

 

Jukuparkin ja Seikkailugolfin kesätyörekrytoinneista vastaa Go On Kalajoki. Ota meihin yhteyttä ja varmista kesätyöpaikkasi!

Karoliina Röyttä

HR-asiantuntija +358 400 380 036

karoliina.roytta@go-on.fi