Työllisty kauttamme TP silvalle

TP Silvan tehtaalla Haapajärvellä valmistetaan kaikkien aikojen suosituinta klapikonetta, Hakki Pilkettä. Tehtaan tuotannon kasvaessa haemme nyt syksyn ja talven kiireisiin osaavia tekijöitä vahvistamaan tiimiä ja viemään yrityksen kehitystä yhdessä eteenpäin – hae työtä ja tule osaksi menestystarinaa!

Haemme nyt KOKOONPANIJOITA, PINTAKÄSITTELIJÖITÄ, HITSAAJIA sekä ROBOTTIHITSAAJIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat syksyn aikana vaiheittain sopimuksen mukaan, mutta valinnat työtehtäviin tehdään jo kesän aikana! Oletko etsimämme motivoitunut ja positiivisen asenteen omaava tekijä? Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä kasvavan liiketoiminnan parissa. Työt alkavat määräaikaisella työsuhteella, jonka jälkeen sinun on mahdollista siirtyä talon kirjoille.

Jätä hakemus ja tule mukaan rentoon työporukkaan!

kokoonpanija

Työtehtäviisi kuuluvat kokoonpanijan työt klapikonelinjastolla, myös tuotteiden testaukseen liittyvät tehtävät ovat mahdollisia. Aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä saat kattavan perehdytyksen työtehtävään. Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä menestymiselle. Työtä tehdään tuotannosta riippuen yhdessä tai kahdessa vuorossa.

Pintakäsittelijä

Pintakäsittelijän työtehtävässä painottuu klapikoneiden osien maalaustyö. Odotamme sinulta työtehtävään soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa työkokemusta alalta. Työtä tehdään tuotannosta riippuen kahdessa tai kolmessa vuorossa.

Hitsaaja

Haemme hitsaajaa klapikoneiden osakokoonpanon hitsaustöihin. Odotamme sinulta työtehtävään vaadittavaa koulutusta tai aiempaa kokemusta MIG/MAG- hitsauksesta sekä hitsausmerkintöjen lukutaitoa. Luokat eivät ole välttämättömyys, mutta ne katsotaan eduksi. Työtä tehdään tuotannosta riippuen yhdessä tai kahdessa vuorossa. Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä menestymiselle.

Robottihitsaaja

Haemme robottihitsaajaa vastaamaan osana tiimiä hitsausaseman ohjelmoinnista ja käytöstä. Odotamme sinulta työtehtävään vaadittavaa koulutusta tai aiempaa kokemusta hitsauksesta sekä hitsausmerkintöjen lukutaitoa. Sinun ei tarvitse olla robottihitsauksen ammattilainen, sillä perehdytämme tehtävään. Ohjelmointiosaaminen (motoman) katsotaan eduksi. Työtä tehdään tuotannosta riippuen yhdessä tai kahdessa vuorossa.

TP Silva Oy (ent. Maaselän Kone) on osa Terra Patris -monialakonsernia, joka koostuu maa- ja metsätalouden koneiden valmistuksen, metallin alihankinnan, veneteollisuuden ja maanrakennuskoneiden lisälaitteiden tuotannon toimialoista. Maaselän Koneella valmistetaan kaikkien aikojen suosituinta klapikonetta, Hakki Pilkettä. Alan teknologista huippua edustavia tuotteita valmistetaan nykyaikaisissa ja moderneissa toimitiloissa Haapajärvellä yli 40 vuoden kokemuksella. Ammattilaiset tuntevat Hakki Pilke klapikoneet kaikkialla maailmassa parhaasta tuottavuudesta ja luotettavuudesta. www.hakkipilke.fi

Rekrytointien yhteyshenkilöt Go Onilla - ota yhteyttä!

Anna-Mari Mäkikangas

HR-asiantuntija +358 40 129 1726

anna-mari.makikangas@go-on.fi

Elisa Pökkylä

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti +358 40 355 6085

elisa.pokkyla@go-on.fi