Eagle Filters – rekrytoinnit

Eagle Filters aloitti korkealuokkaisten hengityssuojainten tuotannon Suomessa. Kotkan uuden tuotantolaitoksen rekrytoinneista vastaa Go On Yhtiöt.

Eagle Filters Oy valmistaa korkealaatuisia ilmansuodattimia energiateollisuudelle globaaleille markkinoille. Yhtiö on toiminut suodatinmarkkinoilla 25 vuotta ja sen asiakkaina on johtavia energiayhtiöitä kaikilla mantereilla. Yhtiön tuotteet ovat luotettavuudeltaan ja tehokkuudeltaan ainutlaatuisia. Tehokkaamman suodatuksen ansiosta energiayhtiöt pystyvät säästämään merkittävästi polttoainekuluissa ja vähentämään CO2-päästöjä. Yhtiö on tehnyt päätöksen avata korkealuokkaisten hengityssuojaimien tuotantolaitoksen Kotkaan. Eagle Filters Oy on Nasdaq First North listatun Loudspring Oyj:n tytäryhtiö.

Tuotanto on käynnistynyt ja käynnistysvaiheen rekrytoinnit ovat päättyneet.

 

Etsimme laatuteknikkoa

vastaamaan tuotannon laadunvalvonnasta ja vastaanottotarkastuksista sekä kehittämään ja ylläpitämään kalibrointijärjestelmää. Työssäsi käytät ja kehität dokumentaatiohallintajärjestelmiä sekä perehdytät tarvittaessa muita toimimaan laatutiimissä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, kielitaitovaatimus suomi ja englanti.

Tässä työssä sinulle tarjoutuu erinomainen mahdollisuus kehittää omaa tietämystäsi ja yrityksen toimintaa laatu- ja ympäristöjärjestelmien parissa!

Jätä hakemus

Rekrytointien yhteyshenkilö Go Onilla - ota yhteyttä!

Tanja Häkkinen

HR-asiantuntija, SHL +358 44 723 8475

tanja.hakkinen@go-on.fi