Rakenna oma cv

Tuntuuko ansioluettelon koostaminen haastavalta? Älä huoli, me olemme tehneet sen sinulle helpoksi. Go On CV-Koneella luot itsellesi siistin CV:n helposti ja nopeasti. CV-Kone auttaa sinua täyttämään oikeat tiedot oikeisiin kohtiin ja luo sinulle virallisesti muotoillun ansioluettelon syöttämiesi tietojen perusteella.

aloita nyt!

Millainen on hyvä CV?

Ansioluettelo eli CV kokoaa yhteen osaamisesi, työkokemuksesi ja koulutuksesi tiiviissä ja selkeässä muodossa. Hyvä CV pitää sisällään kaikki olennaiset tiedot haettavan työpaikan kannalta, herättäen työnantajan kiinnostuksen sinua kohtaan. Ansioluetteloa kannattaakin mukauttaa aina haettavan työtehtävän mukaan ja korostaa juuri niitä osaamisalueita ja kokemusta, mitä kyseisessä tehtävässä vaaditaan.

Kerro CV:ssä työkokemuksestasi ja osaamisestasi monipuolisesti sekä totuudenmukaisesti. Työhistoriaa ja opintoja kannattaa avata konkreettisilla esimerkeillä, jotta työnantajalle muodostuu oikeanlainen kuva osaamisestasi. Henkilötieto-osioon CV:ssä kuuluvat tyypillisesti hakijan nimi, osoite, puhelinnumero ja syntymäaika sekä lyhyt profiilikuvaus, jota voidaan pitää eräänlaisena hissipuheena.

Voit myös halutessasi laittaa ansioluetteloon linkin LinkedIn-profiiliisi, jolloin annat työnantajalle luvan tutustua sinuun LinkedInissä. Valokuvan liittäminen ansioluetteloon on myös suositeltavaa, mutta ei kuitenkaan vaatimus. Valokuvassa kannattaa suosia asiallista ja siistiä tyyliä, hymyä unohtamatta.

Rakenna CV

Näin rakennat CV:n Go On CV-Koneella

  • CV-Kone auttaa sinua täyttämään oikeat tiedot oikeisiin kohtiin.
  • Osaa kentistä ei ole pakollista täyttää ja voit valita mitkä kohdat jätä pois ansioluettelosta.
  • Voit tallentaa CV-Koneen ja jatkaa myöhemmin siihen mihin jäit. Huom! Painamalla ”Tallenna ja jatka myöhemmin” -painiketta tietosi tallentuvat palvelimelle 30 päiväksi, jonka jälkeen ne tuhoutuvat automaattisesti.
  • Lopuksi voit tallentaa ansioluettelon PDF muodossa tai lähettää sen suoraan sähköpostiisi. CV:n voi halutessaan lähettää myös suoraan Go Onille.
Tietosuojakäytäntöjä CV-Koneeseen liittyen
  • CV-Kone ei tallenna syöttämiäsi tietoja palvelimelle. Tiedot lähetetään palvelimelle salattua yhteyttä pitkin.
  • Palvelin luo CV-Koneeseen syöttämiesi tietojen perusteella ansioluettelon PDF-muotoon, jota ei tallenneta palvelimelle.
  • CV-Koneeseen lisäämäsi kuvat tallentuvat palvelimelle, josta ne tuhoutuvat 30 päivän kuluttua.
  • Sinusta tallennetaan Go Onin markkinointitarkoitukseen vain syöttämäsi sähköpostiosoite. Go On lähettää syöttämääsi sähköpostiin ajankohtaista tietoa työelämään ja työnhakuun liittyen maltillisin väliajoin.