Ravintolatöihin Lahden suosituimPIIN ravintolOIHIN?

Etsimme ravintola-alan ammattilaisia!

CMB Ravintolat on 18 toimipaikan muodostama ravintolaryhmä, joka työllistää keskimäärin 180 henkilöä. Lahden alueella CMB Ravintoloihin kuuluvat ravintolat Santa Fé, Santa Fé Express, Jackalope, Bar Loosister sekä lisäksi Lahden matkustajasatamassa laivat Kaunis Veera ja Ilona.

Yhteistä kaikille toimipisteille on se, että ne tarjoavat työntekijöilleen innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön. Iloiset ravintola-alan ja asiakaspalvelun ammattilaiset, tai sellaiseksi aikovat, ovat tervetulleita huipputiimiin!

Go On Lahti on toiminut CMB Ravintoloiden Lahden toimipisteiden pitkäaikaisena henkilöstökumppanina tarjoten työntekijöille niin pitkäaikaisia kuin keikkaluontoisiakin tehtäviä, tilanteen ja työntekijän toiveiden mukaisesti. Hyvin usein loistavat työntekijämme ovatkin työllistyneet CMB Ravintoloiden omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Hae sinäkin!

AVOIMET PAIKAT

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan niin kokoaikaisia, osa-aikaisia, keikkaluontoisia ja sesonkitöitä mm. kesäsesonkiin. Kerro siis hakemuksessasi, millainen työtilanne sinulla on; etsitkö osa-aikaista vai kokoaikaista työtä ja missä toimipisteessä työskentely kiinnostaisi sinua ensisijaisesti.

KOKKEJA  TARJOILIJOITA Muita RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ

Rekrytointien yhteyshenkilö Go Onilla

Jelena Alkunen

HR-päällikkö, SHL +358 44 768 0860

jelena.alkunen@go-on.fi