CMB ravintolat – rekrytoinnit

Etsimme ravintola-alan ammattilaisia

CMB Ravintolat on 18 toimipaikan muodostama ravintolaryhmä, joka työllistää keskimäärin 180 henkilöä. Lahden alueella CMB Ravintoloihin kuuluvat ravintolat Santa Fé, Santa Fé Express, Jackalope, Bar Loosister sekä lisäksi Lahden matkustajasatamassa laivat Kaunis Veera ja Ilona.

Yhteistä kaikille toimipisteille on se, että ne tarjoavat työntekijöilleen innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön. Iloiset ravintola-alan ja asiakaspalvelun ammattilaiset, tai sellaiseksi aikovat, ovat tervetulleita huipputiimiin!

Go On Lahti on toiminut CMB Ravintoloiden Lahden toimipisteiden pitkäaikaisena henkilöstökumppanina tarjoten työntekijöille niin pitkäaikaisia kuin keikkaluontoisiakin tehtäviä, tilanteen ja työntekijän toiveiden mukaisesti. Hyvin usein loistavat työntekijämme ovatkin työllistyneet CMB Ravintoloiden omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Hae sinäkin!

Tutustu avoimiin paikkoihin alla olevista linkeistä.

AVOIMET PAIKAT

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan niin kokoaikaisia, osa-aikaisia, keikkaluontoisia ja sesonkitöitä mm. kesäsesonkiin. Kerro siis hakemuksessasi, millainen työtilanne sinulla on; etsitkö osa-aikaista vai kokoaikaista työtä ja missä toimipisteessä työskentely kiinnostaisi sinua ensisijaisesti.

Töihin CMB Ravintoloihin (haku on päättynyt)

Rekrytointien yhteyshenkilöt Go Onilla

Salla Pohjonen

HR- ja rekrytointiasiantuntija, SHL +358 44 312 2630 salla.pohjonen@go-on.fi

Jelena Alkunen

HR- ja rekrytointiasiantuntija, SHL +358 44 768 0860 jelena.alkunen@go-on.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt pelin päällä työnhausta ja työelämästä!