Go On Group

Go On group

Go On Group on suomalainen ja voimakkaasti kasvava yhtiökokonaisuus, joka tarjoaa asiakkailleen henkilöstöpalveluita sekä tiedolla johtamisen tutkimuspalveluita.

Henkilöstöpalveluiden liiketoiminta toteutuu franchising-periaatteella. Go On-franchisingketjussa on tällä hetkellä 18 Go On yhtiötä, 24 yhtiöiden operoimaa liiketoimintayksikköä sekä ketjun toimintaa johtava Go On Finland Oy. Go On Yhtiöissä työskentelee tällä hetkellä n. 70 sekä henkilöstö- ja asiakastutkimuksiin erikoistuneessa Feelbackissä n. 50 toimihenkilöä. Go On Groupin yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2021 n. 50M€. Go On Yhtiöiden kautta työllistyi eri toimialojen yritysten työtehtäviin yli 6000 työntekijää. Olemme Suomen TOP 10 henkilöstöpalvelualan yritys, kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsenyritys.

Go On Groupin palvelutarjontaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi- ja suorahakupalvelut, soveltuvuusarvioinnit, rekry- ja muutosturvakoulutukset, digitaaliset verkkoperehdytys- ja koulutusratkaisut sekä henkilöstö-, johtamis- ja asiakastutkimuspalvelut. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin.

Go On ja Feelback yhdistyvät tarjotakseen monipuolisen palveluvalikoiman asiakkaidensa henkilöstön ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi. 


Lue lisää

Feelback Group on moderni tutkimustalo, jonka tehtävänä on muuttaa tieto kilpailukyvyksi ja menestykseksi. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 yli 3 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 50 osaajaa neljässä eri toimipaikassa. Yhtiön monipuoliset palvelut jaetaan asiakaskokemukseen, henkilöstökokemukseen, johtamiskokemukseen ja tiedonkeruupalveluihin.

Go On ketju on yksi johtavista henkilöstövuokrausalan toimijoista Suomessa yli 20 toimipisteellään. Ketjun liikevaihto oli vuonna 2021 yli 45 miljoonaa euroa ja se työllistää vuosittain n. 6000 työntekijää eri toimialoille. Go On ketjun työntekijöistä 93 % suosittelee tuttavilleen työskentelyä Go Onin kautta.

Palvelemme entistä vahvempana - kysy lisää!

Janne Korhonen

toimitusjohtaja | Go On Group +358 40 865 4886

janne.korhonen@go-on.fi

Pekka Ruuskanen

toimitusjohtaja | Feelback +358 400 688 699

pekka.ruuskanen@feelback.com

Löydä Go On tiimisi

Sinua lähin Go On tiimi auttaa työn hakemisessa.

helsinki
hameenlinna
joensuu
jyvaskyla
kalajoki
kotka
kouvola
kuopio
lappeenranta
lahti
mikkeli
pirkanmaa
pori
oulu
rovaniemi
seinajoki
raahe
tornio
turku
uusimaa
vaasa
vantaa
ylivieska
suorahaku
team-go-on