Henkilöstöpulssi

Henkilöstöpulssilla valjastat henkilöstökokemuksen voimavaraksi.

Nopeasyklinen henkilöstöpulssi on hyvä lisä vuosittain toteutettavan laajan henkilöstötutkimuksen tueksi. Se on ketterä työkalu, joka pureutuu nimensä mukaisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Työilmapiirin ja esihenkilötyön laadun huolellisella kartoittamisella saadaan selkeä kuva henkilöstökokemuksesta –Henkilöstöpulssi voi siis olla etsimäsi avain organisaatiosi menestykseen! 

 

Reaaliaikaista tietoa työhyvinvoinnista 

Henkilöstöpulssi avulla parannat organisaatiosi menestystä työntekijöidesi henkilöstökokemukseen panostamalla. Työkalu kartoittaa henkilöstön tuntemuksia työssä jaksamisesta ja fiiliksistä työyhteisössä. Se tarjoaa nopean palautekanavan työhyvinvointiin, esihenkilötyöhön ja ilmapiiriin liittyvien asioiden kehittämiseksi. Henkilöstöpulssi voidaan toteuttaa koko organisaatiolle tai tarvittaessa pelkästään yksiköille. 

Henkilöstöpulssin vahvuuksia ovat sen monipuolisuus ja ajantasaisuus. Seuraamalla henkilöstökokemuksen kehittymistä reaaliaikaisesti, voidaan tunnistaa kehityskohteet tehokkaasti ja puuttua välittömästi toimintaa rasittaviin tekijöihin ja mahdollistaa ennakoivat toimenpiteet. Henkilöstökokemuksella on kiistaton merkitys mille tahansa organisaatiolle toimialasta tai koosta riippumatta. Panostamalla Henkilöstöpulssiin pysyt henkilöstösi pulssilla. 

Henkilöstöpulssi 

  • monipuolinen, yrityksen omiin tarpeisiin räätälöitävä työkalu
  • reaaliaikainen ja ketterä tapa tarkastella työhyvinvoinnin ja esihenkilötyön laatua
  • selvittää syyt työyhteisön haasteille ja ohjaa jatkuvaa kehittymistä
  • parantaa henkilöstökokemusta ja työssä jaksamista

Kompassi -raportointialustan avulla tulokset ovat helposti saatavilla ja jaettavissa kaikilla organisaatiotasoilla. Kompassin dashboard -raportointi mahdollistaa tulosten visualisoinnin ja ketterän hyödyntämisen. Esihenkilöille ja yksiköille lähetetään lisäksi automaattisesti raportit heidän omista tuloksistaan niin, että tuloksia on helppo hyödyntää. Kompassi sisältää myös toimenpidesuunnitelmat, jotta tuloksista päästään toimenpiteisiin. 

Ota askel kohti vahvempaa henkilöstökokemusta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja aloita kehittäminen!

Henkilöstöpulssi

Henkilöstöpulssi tarjoaa henkilöstölle nopean palautekanavan työhyvinvointiin, esihenkilötyöhön ja ilmapiiriin liittyvien asioiden kehittämiseksi.
Tutustu henkilöstöpulssin demokyselyyn