Mediatutkimukset

Ajankäytöstä kilpaillaan enemmän kuin koskaan. Samoin mediankäyttö on entistä globaalimpaa ja pirstaloituneempaa. Me olemme täällä auttaaksemme sinua syväluotaamaan mediasi, jotta voit luoda vastustamatonta sisältöä, laajentaa seuraajakuntaasi ja kohdentaa mainontaa tehokkaasti. 

Tutkimusten tavoitteena on hankkia tietoa median ja viestinnän kehittämisen tueksi

Mediatutkimuksemme tarjoavat syvällisen katsauksen siihen, mitä ihmiset arvostavat, millaiset sisällöt puhuttelevat heitä ja mitkä teemat resonoivat parhaiten. Autamme sinua pysymään ajan tasalla mediamaailman muutoksista, kuten kuluttajien käyttäytymisestä, teknologian kehityksestä ja uusista trendeistä. 

Median profiilitutkimukset

Auttavat tunnistamaan tarkasti, keitä median käyttäjät ovat, millaista sisältöä he kuluttavat ja milloin sekä millä laitteilla. Niiden avulla voidaan selvittää myös kiinnostuksen kohteita. 

Median sisältötutkimukset

Pureudumme siihen, mitä sisältöä nykyiset ja potentiaaliset asiakkaasi kuluttavat ja millainen sisältö kiinnostaisi heitä tulevaisuudessa. Selvitämme, mikä saa heidät innostumaan nyt ja mitä he toivovat tulevaisuudelta. Näin voimme auttaa sinua luomaan sisältöä, joka todella resonoi ja pitää yleisösi kiinni mediasi äärellä. 

Kanssamme tiedät

  • median vetovoimatekijät ja kehittämiskohteet  
  • vaikuttamismahdollisuudet kohderyhmän mielikuviin tulevaisuudessa  
  • asemasi kilpailijoihin nähden   
  • potentiaaliset käyttäjät ja niiden tavoittamismahdollisuudet 

Tutkimusten sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan yhteistyössä mediatutkimuksiin erikoistuneen asiantuntijan johdolla.  

Käytössämme on kaikki tiedonkeruuvaihtoehdot monikanavaisesti. Valmiiden helppotulkintaisten raporttien lisäksi saat käyttöösi Kompassi -raportointialustan, jonka avulla reaaliaikaiset tulokset ovat helposti saatavilla ja jaettavissa kaikilla organisaatiotasoilla. Kompassin dashboard -raportointi mahdollistaa tulosten visualisoinnin ja ketterän hyödyntämisen. 

Tule mukaan matkalle, joka muuttaa sen, miten näet ja tavoitat yleisösi.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, jotta voit viedä mediasisältösi ja markkinointisi uudelle tasolle. 

Ota yhteyttä